Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC Mazovia
NEW Tactiek 4-28.
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 64
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Cackowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihułka komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Kanownik geeft een lange en hoge pass. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka speelt de bal door. Floriehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Patraulea onderschept slim de pass. Ossowski met een sublieme pass. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák schiet op doel. Nedeljkov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Floriehm is nu in balbezit. Floriehm schiet op doel. San Nicolas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Floriehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Mazovia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 59%, Mazovia 41%.
Festung Breslau FC - Mazovia 0:1

47e minuut.
Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós passt de bal zonder na te denken. Saccani is nu in balbezit. Saccani draait met de bal, schiet en ... San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Flis passt de bal met de wreef. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski passt de bal zonder na te denken. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós passt de bal zonder na te denken. Floriehm rent richting de bal. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Olechwierowicz onderschept slim de pass. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olechwierowicz krijgt een gele kaart. Żółkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarapuu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kanownik rent richting de bal. Kanownik geeft een hoge lob. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós geeft de bal voor. Saccani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Natzuka speelt de bal door. Crivăţ is nu in balbezit. Flis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flis krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kanownik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Patraulea kan de bal niet met de borst controleren. Floriehm verovert de bal door een tackle van achteren. Floriehm schiet op doel. San Nicolas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Mazovia 0:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donat Llopis komt het veld opgelopen. Flis met een snelle inworp. Olechwierowicz onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Patraulea rent richting de bal. Floriehm onderschept slim de pass. Floriehm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Olechwierowicz met een snelle inworp. Daar is Crivăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ geeft de bal voor. Saccani krijgt zijn hoofd ertegen. San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Floriehm is nu in balbezit. Floriehm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 56%, Mazovia 44%.
Festung Breslau FC - Mazovia 0:2