Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia Festung Breslau FC
4-28. Tactiek NEW
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 64.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Pagallies rent richting de bal. Kruyswijk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruyswijk passt de bal in één keer door. Saccani rent richting de bal. Saccani haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas bokst de bal weg.

10e minuut.
Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft de bal voor. Patraulea rent richting de bal. Saccani onderschept slim de pass. Saccani haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Żulewski rent richting de bal. Żulewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olechwierowicz de bal. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Sierociński met een snelle inworp. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós geeft een hoge lob. Kruyswijk maakt een snoekduik en kopt de bal. San Nicolas bokst de bal weg.

21e minuut.
Szotek met de inworp. Klungelig pakt Sierociński de bal. Sierociński geeft een lange en hoge pass. Kruyswijk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Festung Breslau FC 1:0

27e minuut.
Żulewski met een sublieme pass. Sierociński probeert naar een medespeler te passen. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós probeert naar een medespeler te passen. Natzuka geeft een hoge lob. San Nicolas bokst de bal weg. Kruyswijk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Olechwierowicz de bal. Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazovia - Festung Breslau FC 1:1

31e minuut.
Szotek geeft een hoge lob. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierociński rent richting de bal. Sierociński geeft een lange en hoge pass. Saccani springt en kopt de bal. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patraulea controleert de bal met de borst. San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Szotek speelt de bal door. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis begaat een overtreding. Navarro Pedrós moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Navarro Pedrós kan niet meer verder spelen. Pożegowiak komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Olechwierowicz de bal. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft een lange en hoge pass. Kruyswijk maakt een snoekduik en kopt de bal. San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Płatek passt de bal met de wreef. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger passt de bal in één keer door. Trí Thắng rent richting de bal. Trí Thắng draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 40%, Festung Breslau FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mazovia - Festung Breslau FC 1:1

51e minuut.
Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żulewski met een sublieme pass. Kanownik rent richting de bal. Trí Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Trí Thắng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trí Thắng is nu in balbezit. Trí Thắng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Festung Breslau FC 1:2

56e minuut.
Patraulea passt de bal in één keer door. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pożegowiak zijn tegenspeler op de grond. Pożegowiak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Rybszleger passt de bal met de wreef. Ossowski rent richting de bal. Ossowski passt de bal met de wreef. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. Nedeljkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Natzuka speelt de bal door. Płatek probeert naar een medespeler te passen. Rybszleger geeft een hoge lob. Trí Thắng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Festung Breslau FC 1:3

66e minuut.
Sierociński is nu in balbezit. Sierociński geeft een hoge lob. Pagallies heeft problemen om de bal te vangen. Saccani rent richting de bal. Saccani schiet op doel. San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kruyswijk is nu in balbezit. Rafael tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kruyswijk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Białas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Sarapuu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Żulewski probeert de bal met de borst te controleren. Białas probeert naar een medespeler te passen. Kanownik rent richting de bal. Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Şirinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kanownik geeft een lange en hoge pass. Natzuka kopt de bal weg. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk is nu in balbezit. Kruyswijk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 56%, Festung Breslau FC 44%.
Mazovia - Festung Breslau FC 1:3