Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadGorillas Almost Religious
portman Tactiek Breslau vibes
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
34.5 gemiddelde waardering 53.9
average Schieten outstanding
adequate Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Sackett draait met de bal, schiet en ... Engel probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gromadzki zal de hoekschop nemen. Telmaník krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gromadzki onderschept slim de pass. Gromadzki speelt de bal door. Sackett is nu in balbezit. Sackett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Almost Religious 0:1

16e minuut.
Matiku met een sublieme pass. Gromadzki speelt de bal door. Sackett is nu in balbezit. Telmaník rent richting de bal. Telmaník schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Almost Religious 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Nikody de bal. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian maakt een afschuwelijke overtreding. Barochian krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Barda met een sublieme pass. Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki geeft een lange en hoge pass. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett draait met de bal, schiet en ... Ydraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Szymborski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gromadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barda geeft een hoge lob. Sackett maakt een snoekduik en kopt de bal. Ydraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Barda met een sublieme pass. Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromadzki geeft een lange en hoge pass. Sackett is nu in balbezit. Sackett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Barda met een snelle inworp. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu passt de bal zonder na te denken. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gromadzki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sackett maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hajdo trapt de bal weg van het doel. Lomuzio kopt de bal weg. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu geeft een hoge lob. Ydraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Almost Religious 0:3

39e minuut.
Telmaník controleert de bal met de borst. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník onderschept slim de pass. Telmaník schiet op doel. Ydraios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Almost Religious 0:4

42e minuut.
Matiku kopt de bal weg. Sackett is nu in balbezit. Sackett passt de bal in één keer door. Telmaník heeft problemen om de bal te vangen. Telmaník draait met de bal, schiet en ... Ydraios bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gromadzki neemt de hoekschop. Sackett maakt een snoekduik en kopt de bal. Ydraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Almost Religious 0:5

44e minuut.
Telmaník rent richting de bal. Telmaník passt de bal met de wreef. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett schiet op doel. Ydraios probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Almost Religious 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadGorillas 65%, Almost Religious 35%.
BadGorillas - Almost Religious 0:6

49e minuut.
Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo geeft de bal voor. Villada bereikt de bal nog maar net als eerste. Villada geeft de bal voor. Telmaník krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szakál komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gromadzki onderschept slim de pass. Gromadzki geeft een hoge lob. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szymborski trapt de bal weg van het doel. Barda geeft de bal voor. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník draait met de bal, schiet en ... Ydraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gromadzki geeft een lange en hoge pass. Szakál met een sublieme pass. Noble heeft problemen om de bal te vangen. Lomuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomuzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gromadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromadzki probeert naar een medespeler te passen. Barda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barda geeft een lange en hoge pass. Sackett maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Almost Religious 0:7

72e minuut.
Klungelig pakt Nikody de bal. Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu geeft een lange en hoge pass. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett draait met de bal, schiet en ... Ydraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gromadzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mureşeanu de bal. Mureşeanu met een sublieme pass. Sackett heeft problemen om de bal te vangen. Sackett haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromadzki probeert naar een medespeler te passen. Bottiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Telmaník is nu in balbezit. Telmaník passt de bal met de wreef. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Almost Religious 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadGorillas 70%, Almost Religious 30%.
BadGorillas - Almost Religious 0:8