Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikow Tbg CENTRUM C NH
mt Tactiek Nowe Centrum
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Wojdat passt de bal met de wreef. Strujac met een sublieme pass. Aldalur verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz rent richting de bal. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Skácel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Filipski met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Strujac de bal. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Falcón de bal onder controle te krijgen. Algorta is nu in balbezit. Algorta passt de bal zonder na te denken. Przytuła rent richting de bal. Przytuła geeft een hoge lob. Freire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bosshammer de bal. Bosshammer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - CENTRUM C NH 0:1

34e minuut.
Wojdat rent richting de bal. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski passt de bal met de wreef. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Skácel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Strujac passt de bal zonder na te denken. Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus passt de bal met de wreef. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Skácel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 32%, CENTRUM C NH 68%.
Dzikow Tbg - CENTRUM C NH 0:1

61e minuut.
Falcón rent richting de bal. Bosshammer begaat een overtreding. Falcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaca komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buide onderschept slim de pass. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldalur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldalur krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bochinsky passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Foral de bal onder controle te krijgen. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - CENTRUM C NH 0:2

66e minuut.
Buitenspel voor Marynarz. Goede buitenspelval van de verdediging. Lindner komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Doeltrap. Masegosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 52%, CENTRUM C NH 48%.
Dzikow Tbg - CENTRUM C NH 0:2