Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM C NH Dzikow Tbg
Nowe Centrum Tactiek mt
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
56.9 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat geeft de bal voor. Strujac springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - Dzikow Tbg 0:1

23e minuut.
Strujac schiet op doel. Quinteros onderschept slim de pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat passt de bal met de wreef. Bochinsky geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Przytuła de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Wojdat speelt de bal door. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Aldalur probeert de bal met de borst te controleren. Strujac rent richting de bal. Aldalur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldalur krijgt een gele kaart. Strujac roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Strujac kan niet meer verder spelen. Jurgielewicz komt het veld opgelopen. Bochinsky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buide probeert de bal met de borst te controleren. Filipski rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Algorta met de inworp. Przytuła rent richting de bal. Przytuła geeft een hoge lob. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 73%, Dzikow Tbg 27%.
CENTRUM C NH - Dzikow Tbg 0:1

49e minuut.
Bochinsky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys passt de bal zonder na te denken. Daar is Groncik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groncik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Algorta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Groncik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groncik met een sublieme pass. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Aldalur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre rent richting de bal. Aldalur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aldalur krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Manfredi geeft een hoge lob. Inworp. Przytuła met een snelle inworp. Algorta probeert naar een medespeler te passen. Przytuła geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bosshammer stond buitenspel. Saklambaç komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Souidi komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Wojdat passt de bal met de wreef. Turtă rent richting de bal. Turtă passt de bal zonder na te denken. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bosshammer stond buitenspel. Masegosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 48%, Dzikow Tbg 52%.
CENTRUM C NH - Dzikow Tbg 0:1