Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Unia Trzebiesławice AC * Milan
Normalna Tactiek złooO
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 10
60.8 gemiddelde waardering 55
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Mártha met de inworp. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coyette. Coyette krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Obrębalski heeft problemen om de bal te vangen. Obrębalski geeft een hoge lob. Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel geeft de bal voor. Siniani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - AC * Milan 1:0

12e minuut.
Dubiel passt de bal met de wreef. Coyette heeft problemen om de bal te vangen. Coyette passt de bal zonder na te denken. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel geeft de bal voor. Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Coyette probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dubiel de bal. Mártha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubiel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Sandvik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romagnoli met de inworp. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - AC * Milan 2:0

24e minuut.
Pandelescu met een sublieme pass. Massari rent richting de bal. Massari passt de bal met de wreef. Frattini rent richting de bal. Frattini draait met de bal, schiet en ... Nicolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bonnin geeft een lange en hoge pass. Siniani kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Świętek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grochowski controleert de bal met de borst. Massari is nu in balbezit. Grochowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massari raakt geblesseerd tijdens het duel. Frattini wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 54%, AC * Milan 46%.
KS Unia Trzebiesławice - AC * Milan 2:0

46e minuut.
Stradiotto met een sublieme pass. Frattini is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Świętek bokst de bal weg. Daar is Bertagnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siniani is nu in balbezit. Siniani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - AC * Milan 3:0

51e minuut.
Coyette onderschept slim de pass. Coyette speelt de bal door. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - AC * Milan 4:0

57e minuut.
Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bertagnon de bal. Siniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - AC * Milan 5:0

67e minuut.
Coyette geeft een lange en hoge pass. Paraguaio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grochowski geeft een hoge lob. Bertagnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertagnon geeft de bal voor. Daar is Massari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 54%, AC * Milan 46%.
KS Unia Trzebiesławice - AC * Milan 5:0