Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia BadGorillas
4-28. Tactiek portman
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.9 gemiddelde waardering 33.8
outstanding Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen weak


7e minuut.
Żulewski passt de bal in één keer door. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós probeert naar een medespeler te passen. Floriehm rent richting de bal. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Floriehm passt de bal in één keer door. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka geeft een hoge lob. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 1:0

14e minuut.
Engel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natzuka met de inworp. Mihułka geeft de bal voor. Saccani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 2:0

17e minuut.
Navarro Pedrós probeert naar een medespeler te passen. Floriehm rent richting de bal. Floriehm passt de bal zonder na te denken. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani haalt uit met een fantastische trap. Ydraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Saccani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natzuka rent richting de bal. Natzuka passt de bal in één keer door. Floriehm rent richting de bal. Floriehm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Natzuka geeft een lange en hoge pass. Navarro Pedrós kopt de bal weg. Saccani is nu in balbezit. Saccani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 3:0

26e minuut.
Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft de bal voor. Klungelig pakt Engel de bal. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani draait met de bal, schiet en ... Ydraios bokst de bal weg.

28e minuut.
Floriehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm passt de bal in één keer door. Daar is Hajdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccani is nu in balbezit. Saccani haalt uit met een fantastische trap. Ydraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Żulewski speelt de bal door. Saccani is nu in balbezit. Saccani passt de bal zonder na te denken. Floriehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Natzuka onderschept slim de pass. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani probeert naar een medespeler te passen. Floriehm is nu in balbezit. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. Ydraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is Bottiglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós speelt de bal door. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka geeft een hoge lob. Ydraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saccani rent richting de bal. Saccani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 4:0

40e minuut.
Daar is Floriehm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka speelt de bal door. Saccani rent richting de bal. Saccani schiet op doel. Ydraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Olechwierowicz kopt de bal weg. Natzuka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Engel is nu in balbezit. Natzuka verovert de bal door een tackle van achteren. Natzuka schiet op doel. Ydraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 5:0

44e minuut.
Hajdo geeft een hoge lob. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós geeft de bal voor. Floriehm springt en kopt de bal. Ydraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 18%, BadGorillas 82%.
Mazovia - BadGorillas 6:0

47e minuut.
Floriehm passt de bal met de wreef. Navarro Pedrós heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Pedrós probeert naar een medespeler te passen. Saccani rent richting de bal. Saccani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Klungelig pakt Mihułka de bal. Mihułka passt de bal met de wreef. Saccani rent richting de bal. Saccani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 7:0

51e minuut.
Szakál komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Barochian rent richting de bal. Floriehm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barochian. Barochian krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Natzuka met een sublieme pass. Klungelig pakt Floriehm de bal. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani draait met de bal, schiet en ... Ydraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ydraios met een harde bal richting middenveld. Mihułka kopt de bal weg. Floriehm is nu in balbezit. Floriehm draait met de bal, schiet en ... Ydraios bokst de bal weg.

62e minuut.
Ydraios speelt de bal door. Natzuka kopt de bal weg. Szakál kan de bal niet met de borst controleren. Natzuka rent richting de bal. Natzuka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kanownik geeft de bal voor. Navarro Pedrós kopt de bal weg. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Ydraios trapt de bal weg van het doel. Natzuka kopt de bal weg. Floriehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Szakál passt de bal in één keer door. Szymborski is nu in balbezit. Floriehm verovert de bal door een tackle van achteren. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. Ydraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 8:0

71e minuut.
Natzuka kopt de bal weg. Saccani is nu in balbezit. Szakál rent richting de bal. Saccani onderschept slim de pass. Saccani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz speelt de bal door. Navarro Pedrós speelt de bal door. Mihułka geeft een lange en hoge pass. Floriehm springt en kopt de bal. Ydraios bokst de bal weg.

86e minuut.
Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz passt de bal zonder na te denken. Floriehm rent richting de bal. Navarro Pedrós rent richting de bal. Navarro Pedrós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Natzuka passt de bal in één keer door. Saccani is nu in balbezit. Floriehm rent richting de bal. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. Ydraios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 9:0

88e minuut.
Żulewski kopt de bal weg. Floriehm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymborski. Floriehm moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Floriehm kan niet meer verder spelen. Pożegowiak komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pożegowiak rent richting de bal. Pożegowiak passt de bal in één keer door. Saccani rent richting de bal. Saccani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - BadGorillas 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 15%, BadGorillas 85%.
Mazovia - BadGorillas 10:0