Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC * Milan Dzikow Tbg
złooO Tactiek mt
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
49.7 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Mártha is nu in balbezit. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat met een sublieme pass. Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft een hoge lob. Świętek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Bochinsky geeft de bal voor. Marynarz rent richting de bal. Paraguaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac onderschept slim de pass. Strujac schiet op doel. Świętek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov geeft een hoge lob. Strujac is nu in balbezit. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus schiet op doel. Świętek bokst de bal weg. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 0:1

17e minuut.
Gedik heeft problemen om de bal te vangen. Gedik geeft een hoge lob. Frattini rent richting de bal. Frattini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Massari stond buitenspel. Arnaudov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Vega Mena de bal. Marynarz rent richting de bal. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Filipski speelt de bal door. Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus draait met de bal, schiet en ... Bertagnon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 0:2

22e minuut.
Tõeväli geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopernikus de bal. Lobanovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Świętek met een harde bal richting middenveld. Arnaudov heeft problemen om de bal te vangen. Gedik speelt de bal door. Massari heeft problemen om de bal te vangen. Massari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Lobanovsky is nu in balbezit. Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 0:3

33e minuut.
Mártha heeft problemen om de bal te vangen. Wojdat rent richting de bal. Wojdat speelt de bal door. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Stradiotto rent richting de bal. Falcón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stradiotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frattini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Freire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 1:3

41e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Filipski kopt de bal weg. Daar is Marynarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Świętek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC * Milan 61%, Dzikow Tbg 39%.
AC * Milan - Dzikow Tbg 1:4

50e minuut.
Mártha rent richting de bal. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat probeert naar een medespeler te passen. Strujac heeft problemen om de bal te vangen. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Arnaudov verovert de bal door een tackle van achteren. Massari bereikt de bal nog maar net als eerste. Massari passt de bal met de wreef. Frattini is nu in balbezit. Frattini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Wojdat met een sublieme pass. Filipski is nu in balbezit. Filipski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 1:5

54e minuut.
Bertagnon rent richting de bal. Bertagnon passt de bal zonder na te denken. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 1:6

61e minuut.
Frattini is nu in balbezit. Frattini passt de bal in één keer door. Stradiotto is nu in balbezit. Massari bereikt de bal nog maar net als eerste. Massari haalt uit met een fantastische trap. Freire bokst de bal weg. Stradiotto is nu in balbezit. Stradiotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 2:6

65e minuut.
Gedik geeft een hoge lob. Stradiotto kopt de bal weg. Foral probeert de bal aan de voet te houden. Massari bereikt de bal nog maar net als eerste. Massari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón passt de bal zonder na te denken. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat geeft een hoge lob. Marynarz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wojdat rent richting de bal. Wojdat passt de bal in één keer door. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 2:7

82e minuut.
Bertagnon probeert naar een medespeler te passen. Filipski met een sublieme pass. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Świętek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 2:8

82e minuut.
Gaca komt het veld opgelopen. Lindner komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Lindner onderschept slim de pass. Lindner geeft een lange en hoge pass. Paraguaio verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus schiet op doel. Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - Dzikow Tbg 2:9

88e minuut.
Lobanovsky passt de bal in één keer door. Mártha rent richting de bal. Mártha geeft de bal voor. Klungelig pakt Lindner de bal. Lindner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC * Milan 56%, Dzikow Tbg 44%.
AC * Milan - Dzikow Tbg 2:9