Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM C NH KS Unia Trzebiesławice
Nowe Centrum Tactiek Normalna
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Groncik speelt de bal door. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonnin krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Skrypcik passt de bal zonder na te denken. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik passt de bal met de wreef. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer schiet op doel. Nicolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Grochowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valaire komt het veld opgelopen. Przytuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Algorta speelt de bal door. Skrypcik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dubiel rent richting de bal. Dubiel speelt de bal door. Romagnoli met een sublieme pass. Siniani is nu in balbezit. Siniani draait met de bal, schiet en ... Skácel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Paradys is nu in balbezit. Paradys passt de bal met de wreef. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Skrypcik de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Algorta verovert de bal door een tackle van achteren. Algorta probeert naar een medespeler te passen. Paradys met een sublieme pass. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 48%, KS Unia Trzebiesławice 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CENTRUM C NH - KS Unia Trzebiesławice 0:0

62e minuut.
Dubiel passt de bal met de wreef. Romagnoli met een sublieme pass. Siniani rent richting de bal. Siniani haalt uit met een fantastische trap. Skácel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - KS Unia Trzebiesławice 0:1

63e minuut.
Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muñoz Álvarez de bal. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Buide probeert naar een medespeler te passen. Romagnoli probeert de bal aan de voet te houden. Romagnoli passt de bal in één keer door. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Skácel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siniani rent richting de bal. Siniani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - KS Unia Trzebiesławice 0:2

80e minuut.
Daar is Paradys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paradys geeft een hoge lob. Klussen rent richting de bal. Skrypcik onderschept slim de pass. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... Nicolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Dubiel is nu in balbezit. Klungelig pakt Dubiel de bal. Dubiel met een sublieme pass. Klungelig pakt Siniani de bal. Siniani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - KS Unia Trzebiesławice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 60%, KS Unia Trzebiesławice 40%.
CENTRUM C NH - KS Unia Trzebiesławice 0:3