Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia CENTRUM C NH
4-28. Tactiek Nowe Centrum
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65.4 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Inworp. Sierociński met de inworp. Navarro Pedrós geeft een hoge lob. Kruyswijk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - CENTRUM C NH 1:0

8e minuut.
Sierociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierociński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Navarro Pedrós de bal. Navarro Pedrós geeft een hoge lob. Saccani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kruyswijk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - CENTRUM C NH 2:0

21e minuut.
Skrypcik is nu in balbezit. Algorta rent richting de bal. Algorta passt de bal zonder na te denken. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Navarro Pedrós speelt de bal door. Sierociński speelt de bal door. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierociński geeft een lange en hoge pass. Saccani springt en kopt de bal. Skácel bokst de bal weg. Kruyswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk schiet op doel. Paal! Quinteros verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Natzuka zal de hoekschop nemen. Kruyswijk krijgt zijn hoofd ertegen. Skácel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Olechwierowicz met een sublieme pass. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka met een sublieme pass. Saccani is nu in balbezit. Saccani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Navarro Pedrós met een sublieme pass. Kruyswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk passt de bal in één keer door. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 28%, CENTRUM C NH 72%.
Mazovia - CENTRUM C NH 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Paradys de bal. Bosshammer is nu in balbezit. Sierociński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sierociński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sierociński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Kruyswijk probeert naar een medespeler te passen. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós met een sublieme pass. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani schiet op doel. Skácel bokst de bal weg.

62e minuut.
Szotek geeft een hoge lob. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós passt de bal zonder na te denken. Saccani is nu in balbezit. Saccani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kruyswijk rent richting de bal. Kruyswijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - CENTRUM C NH 3:0

65e minuut.
Navarro Pedrós passt de bal met de wreef. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Kruyswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ... Skácel bokst de bal weg.

69e minuut.
Skrypcik speelt de bal door. Paradys speelt de bal door. Bosshammer is nu in balbezit. Bosshammer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Navarro Pedrós geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kruyswijk de bal. Kruyswijk passt de bal zonder na te denken. Saccani is nu in balbezit. Saccani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Muñoz Álvarez is nu in balbezit. Natzuka onderschept slim de pass. Natzuka speelt de bal door. Daar is Saccani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Olechwierowicz met de inworp. Klungelig pakt Natzuka de bal. Natzuka geeft een hoge lob. Saccani springt en kopt de bal. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skácel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 39%, CENTRUM C NH 61%.
Mazovia - CENTRUM C NH 3:0