Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almost Religious AC * Milan
Breslau vibes Tactiek złooO
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Taškić rent richting de bal. Taškić met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gedik geeft een hoge lob. Massari rent richting de bal. Massari passt de bal in één keer door. Stradiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stradiotto schiet op doel. Kostelančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Massari rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Bertagnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad verovert de bal door een tackle van achteren. Vlad schiet op doel. Świętek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - AC * Milan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 48%, AC * Milan 52%.
Almost Religious - AC * Milan 1:0

52e minuut.
Massari is nu in balbezit. Pristavu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gedik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frattini kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić speelt de bal door. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - AC * Milan 2:0

54e minuut.
Vlad onderschept slim de pass. Vlad met een sublieme pass. Lomuzio is nu in balbezit. Lomuzio geeft een hoge lob. Taškić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hegelund rent richting de bal. Hegelund passt de bal met de wreef. Lomuzio rent richting de bal. Lomuzio geeft een lange en hoge pass. Vlad krijgt zijn hoofd ertegen. Świętek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mártha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hegelund kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. Świętek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - AC * Milan 3:0

68e minuut.
Paraguaio controleert de bal met de borst. Vágner rent richting de bal. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - AC * Milan 4:0

78e minuut.
Pristavu is nu in balbezit. Taškić met een sublieme pass. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu geeft de bal voor. Castro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - AC * Milan 5:0

81e minuut.
Sandvik met een sublieme pass. Frattini rent richting de bal. Stradiotto rent richting de bal. Frattini rent richting de bal. Frattini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Vlad rent richting de bal. Vlad draait met de bal, schiet en ... Świętek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 41%, AC * Milan 59%.
Almost Religious - AC * Milan 5:0