Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC Dzikow Tbg
NEW Tactiek mt
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Białas probeert naar een medespeler te passen. Rybszleger is nu in balbezit. Rybszleger speelt de bal door. Jevčák rent richting de bal. Jevčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Filipski speelt de bal door. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac speelt de bal door. Filipski rent richting de bal. Filipski draait met de bal, schiet en ... San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ossowski passt de bal met de wreef. Płatek met een sublieme pass. Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger geeft een lange en hoge pass. Şirinov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Dzikow Tbg 1:0

34e minuut.
Jevčák verovert de bal door een tackle van achteren. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turtă krijgt een gele kaart. Şirinov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jevčák zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Freire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Dzikow Tbg 2:0

39e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Aguirre met een sublieme pass. Strujac rent richting de bal. Strujac haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Dzikow Tbg 2:1

43e minuut.
Jevčák onderschept slim de pass. Jevčák passt de bal zonder na te denken. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov draait met de bal, schiet en ... Freire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Dzikow Tbg 3:1

45e minuut.
Strujac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Wojdat rent richting de bal. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 54%, Dzikow Tbg 46%.
Festung Breslau FC - Dzikow Tbg 3:1

51e minuut.
Rybszleger met een snelle inworp. Flis speelt de bal door. Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger geeft een lange en hoge pass. Şirinov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Flis speelt de bal door. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger geeft de bal voor. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rybszleger passt de bal met de wreef. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski geeft de bal voor. Şirinov springt en kopt de bal. Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Dzikow Tbg 4:1

69e minuut.
Sarapuu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bertone komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek onderschept slim de pass. Płatek geeft een hoge lob. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żółkowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bertone geeft de bal voor. Inworp. Rybszleger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis geeft een lange en hoge pass. Freire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şirinov controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Dzikow Tbg 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 37%, Dzikow Tbg 63%.
Festung Breslau FC - Dzikow Tbg 5:1