Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Unia Trzebiesławice BadGorillas
Normalna Tactiek portman
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 55.7
formidable Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa geeft een hoge lob. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli geeft de bal voor. Siniani maakt een snoekduik en kopt de bal. Kochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prasnal onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szakál geeft een hoge lob. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette begaat een overtreding. Coyette krijgt een gele kaart. Pleśnar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Hiitola speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coyette krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Romagnoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Rusanowski de bal. Siniani is nu in balbezit. Siniani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - BadGorillas 1:0

40e minuut.
Valaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot verovert de bal door een tackle van achteren. Mamrot met een sublieme pass. Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 43%, BadGorillas 57%.
KS Unia Trzebiesławice - BadGorillas 1:0

67e minuut.
Ropa is nu in balbezit. Ropa passt de bal met de wreef. Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Romagnoli geeft de bal voor. Siniani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pleśnar speelt de bal door. Szakál heeft problemen om de bal te vangen. Szakál geeft een hoge lob. Nicolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Norenberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Unia Trzebiesławice - BadGorillas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 49%, BadGorillas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Unia Trzebiesławice - BadGorillas 1:1