Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadGorillas KS Unia Trzebiesławice
portman Tactiek Normalna
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Szymborski trapt de bal weg. Ropa probeert naar een medespeler te passen. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli geeft een hoge lob. Siniani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Szymborski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Romagnoli met een snelle inworp. Ropa rent richting de bal. Ropa speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hajdo probeert de bal met de borst te controleren. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brykała. Brykała krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Valaire kopt de bal weg. Ropa probeert naar een medespeler te passen. Romagnoli met een sublieme pass. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - KS Unia Trzebiesławice 0:1

10e minuut.
Brykała rent richting de bal. Rusanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanowski speelt de bal door. Siniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Coyette is nu in balbezit. Coyette speelt de bal door. Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Romagnoli geeft de bal voor. Siniani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Prasnal geeft een lange en hoge pass. Ropa kopt de bal weg. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Prasnal passt de bal met de wreef. Bonnin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Noble met een snelle inworp. Prasnal geeft een hoge lob. Nicolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Noble kopt de bal weg. Klungelig pakt Hajdo de bal. Siniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli geeft de bal voor. Siniani heeft problemen om de bal te vangen. Siniani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - KS Unia Trzebiesławice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadGorillas 75%, KS Unia Trzebiesławice 25%.
BadGorillas - KS Unia Trzebiesławice 0:2

52e minuut.
Brykała geeft een lange en hoge pass. Engel heeft problemen om de bal te vangen. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani onderschept slim de pass. Siniani haalt uit met een fantastische trap. Kochowski bokst de bal weg.

53e minuut.
Noble probeert naar een medespeler te passen. Sordyl is nu in balbezit. Brykała onderschept slim de pass. Brykała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - KS Unia Trzebiesławice 0:3

62e minuut.
Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Romagnoli met een sublieme pass. Brykała met een sublieme pass. Siniani is nu in balbezit. Siniani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - KS Unia Trzebiesławice 0:4

64e minuut.
Coyette geeft een lange en hoge pass. Engel heeft problemen om de bal te vangen. Siniani rent richting de bal. Siniani schiet op doel. Kochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Prasnal passt de bal zonder na te denken. Ropa speelt de bal door. Klungelig pakt Siniani de bal. Siniani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - KS Unia Trzebiesławice 0:5

77e minuut.
Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel passt de bal in één keer door. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała draait met de bal, schiet en ... Engel probeert de bal aan de voet te houden. Kochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette geeft een lange en hoge pass. Daar is Rusanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siniani is nu in balbezit. Siniani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dubiel probeert naar een medespeler te passen. Brykała rent richting de bal. Engel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brykała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siniani neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - KS Unia Trzebiesławice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadGorillas 76%, KS Unia Trzebiesławice 24%.
BadGorillas - KS Unia Trzebiesławice 0:6