Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM C NH Almost Religious
Nowe Centrum Tactiek Breslau vibes
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.7 gemiddelde waardering 62.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Matiku speelt de bal door. Lomuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomuzio passt de bal in één keer door. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Taškić de bal. Taškić passt de bal in één keer door. Telmaník rent richting de bal. Telmaník schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Buide de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taškić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - Almost Religious 0:1

15e minuut.
Hegelund is nu in balbezit. Hegelund probeert naar een medespeler te passen. Taškić is nu in balbezit. Taškić geeft de bal voor. Castro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Skácel trapt de bal weg. Paradys kopt de bal weg. Bosshammer is nu in balbezit. Bosshammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Castro rent richting de bal. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide onderschept slim de pass. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. Skácel bokst de bal weg. Paal!

29e minuut.
Pristavu kopt de bal weg. Taškić rent richting de bal. Taškić geeft een lange en hoge pass. Castro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - Almost Religious 0:2

31e minuut.
Przytuła is nu in balbezit. Pristavu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przytuła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Algorta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bosshammer maakt een snoekduik en kopt de bal. Kostelančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hegelund rent richting de bal. Hegelund met een sublieme pass. Telmaník rent richting de bal. Telmaník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - Almost Religious 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 61%, Almost Religious 39%.
CENTRUM C NH - Almost Religious 0:3

88e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro speelt de bal door. Taškić is nu in balbezit. Taškić geeft een hoge lob. Telmaník maakt een snoekduik en kopt de bal. Skácel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu passt de bal met de wreef. Taškić is nu in balbezit. Taškić geeft de bal voor. Telmaník krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Masegosa komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Pristavu probeert naar een medespeler te passen. Taškić heeft problemen om de bal te vangen. Taškić passt de bal met de wreef. Telmaník rent richting de bal. Telmaník draait met de bal, schiet en ... Skácel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 52%, Almost Religious 48%.
CENTRUM C NH - Almost Religious 0:3