Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia AC * Milan
4-28. Tactiek złooO
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gedik is nu in balbezit. Gedik passt de bal in één keer door. Massari is nu in balbezit. Massari schiet op doel. Nedeljkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - AC * Milan 0:1

3e minuut.
Saccani heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka is nu in balbezit. Stradiotto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Natzuka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Stradiotto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szotek. Stradiotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gedik met een snel genomen vrije trap. Stradiotto maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Żulewski de bal onder controle te krijgen. Nedeljkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gedik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pandelescu de bal. Pandelescu geeft een hoge lob. Massari rent richting de bal. Massari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - AC * Milan 0:2

16e minuut.
Mihułka is nu in balbezit. Paraguaio verovert de bal door een tackle van achteren. Paraguaio geeft een lange en hoge pass. Żulewski geeft een hoge lob. Saccani rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Crivăţ met de inworp. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mihułka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bertagnon onderschept slim de pass. Navarro Pedrós onderschept slim de pass. Navarro Pedrós geeft de bal voor. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Natzuka geeft een hoge lob. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguaio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saccani raakt geblesseerd tijdens het duel. Saccani zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bertagnon onderschept slim de pass. Bertagnon passt de bal met de wreef. Sandvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandvik geeft een lange en hoge pass. Massari kopt de bal weg. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Paraguaio rent richting de bal. Paraguaio geeft de bal voor. Mihułka maakt een snoekduik en kopt de bal. Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - AC * Milan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 52%, AC * Milan 48%.
Mazovia - AC * Milan 1:2

54e minuut.
Żulewski geeft een hoge lob. Paraguaio kopt de bal weg. Vágner kan de bal niet met de borst controleren. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Paraguaio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olechwierowicz geeft een hoge lob. Saccani is nu in balbezit. Saccani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navarro Pedrós met een sublieme pass. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Olechwierowicz geeft een lange en hoge pass. Mihułka kopt de bal weg. Saccani rent richting de bal. Saccani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazovia - AC * Milan 2:2

79e minuut.
Frattini kopt de bal weg. Daar is Stradiotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Żulewski zijn tegenspeler op de grond. Żulewski krijgt een gele kaart. Stradiotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stradiotto wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Saccani is nu in balbezit. Paraguaio onderschept slim de pass. Paraguaio probeert naar een medespeler te passen. Frattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frattini draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 51%, AC * Milan 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mazovia - AC * Milan 2:2