Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikow Tbg BadGorillas
mt Tactiek portman
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 38.6
solide Schieten matig
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zwak


3e minuut.
Böjte is nu in balbezit. Böjte geeft de bal voor. Klungelig pakt Falcón de bal. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk schiet op doel. Freire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Bertone geeft een lange en hoge pass. Inworp. Noble met een snelle inworp. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Falcón onderschept slim de pass. Falcón geeft een hoge lob. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski schiet op doel. Ydraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - BadGorillas 1:0

13e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojdat krijgt een gele kaart. Ławreszuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Sordyl trapt de bal weg. Klungelig pakt Turtă de bal. Hajdo begaat een overtreding. Hajdo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Wojdat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jurgielewicz de bal. Aguirre rent richting de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal met de wreef. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Szymborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ydraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Śmieszek passt de bal met de wreef. Strujac geeft een lange en hoge pass. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Ydraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - BadGorillas 2:0

28e minuut.
Strujac passt de bal in één keer door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojdat de bal. Wojdat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szymborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szymborski speelt de bal door. Strujac probeert naar een medespeler te passen. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski schiet op doel. Ydraios bokst de bal weg.

40e minuut.
Wojdat speelt de bal door. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz draait met de bal, schiet en ... Engel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - BadGorillas 3:0

41e minuut.
Bertone passt de bal zonder na te denken. Jurgielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre met een sublieme pass. Filipski is nu in balbezit. Filipski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - BadGorillas 4:0

42e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barochian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 27%, BadGorillas 73%.
Dzikow Tbg - BadGorillas 4:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ydraios niet meer kan verder spelen. Kochowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov geeft een lange en hoge pass. Rusanowski probeert de bal met de borst te controleren. Filipski onderschept slim de pass. Filipski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac geeft een hoge lob. Daar is Engel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz draait met de bal, schiet en ... Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Strujac kopt de bal weg. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre speelt de bal door. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Kochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Engel geeft een hoge lob. Inworp. Wojdat met een snelle inworp. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Kochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - BadGorillas 5:0

71e minuut.
Bertone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barochian rent richting de bal. Barochian geeft de bal voor. Freire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - BadGorillas 5:1

72e minuut.
Aguirre passt de bal in één keer door. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac passt de bal in één keer door. Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kochowski trapt de bal weg van het doel. Turtă kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Engel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Turtă kopt de bal weg. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wojdat is nu in balbezit. Wojdat geeft een hoge lob. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski draait met de bal, schiet en ... Szymborski probeert de bal aan de voet te houden. Kochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 17%, BadGorillas 83%.
Dzikow Tbg - BadGorillas 5:1