Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC CENTRUM C NH
NEW Tactiek Nowe Centrum
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Inworp. Rybszleger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis geeft een hoge lob. Trí Thắng springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Płatek geeft een lange en hoge pass. Muñoz Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rybszleger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şirinov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ossowski is nu in balbezit. Ossowski passt de bal met de wreef. Şirinov rent richting de bal. Şirinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 1:0

13e minuut.
Skácel probeert naar een medespeler te passen. Płatek kopt de bal weg. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski geeft een lange en hoge pass. Trí Thắng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rybszleger is nu in balbezit. Groncik onderschept slim de pass. Groncik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bosshammer de bal. Bosshammer geeft een hoge lob. Paal! Rafael rent richting de bal. Skrypcik verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 1:1

18e minuut.
Algorta is nu in balbezit. Algorta passt de bal met de wreef. Quinteros met een sublieme pass. Şirinov rent richting de bal. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ossowski rent richting de bal. Ossowski passt de bal met de wreef. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. Skácel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 2:1

26e minuut.
Pagallies geeft een lange en hoge pass. Trí Thắng rent richting de bal. Quinteros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trí Thắng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trí Thắng kan niet meer verder spelen. Białas komt het veld opgelopen. Şirinov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rybszleger met een sublieme pass. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta maakt een afschuwelijke overtreding. Algorta krijgt een gele kaart. Białas raakt geblesseerd tijdens het duel. Jevčák komt bij de bal en schiet. Skácel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Groncik passt de bal in één keer door. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pagallies. Bosshammer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Algorta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 42%, CENTRUM C NH 58%.
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 2:1

46e minuut.
Bosshammer speelt de bal door. Skrypcik is nu in balbezit. Şirinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şirinov krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Rybszleger met een sublieme pass. Flis speelt de bal door. Ossowski probeert naar een medespeler te passen. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Algorta rent richting de bal. Algorta passt de bal met de wreef. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik geeft een lange en hoge pass. Skrypcik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Muñoz Álvarez probeert de bal met de borst te controleren. Paradys is nu in balbezit. Paradys probeert naar een medespeler te passen. Groncik is nu in balbezit. Groncik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 2:2

62e minuut.
Białas verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger geeft de bal voor. Jevčák springt en kopt de bal. Şirinov probeert de bal aan de voet te houden. Skácel bokst de bal weg.

76e minuut.
Ossowski met een sublieme pass. Rybszleger met een sublieme pass. Białas is nu in balbezit. Białas draait met de bal, schiet en ... Skácel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 3:2

79e minuut.
Płatek is nu in balbezit. Płatek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski geeft een lange en hoge pass. Şirinov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Przytuła rent richting de bal. Przytuła probeert naar een medespeler te passen. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... San Nicolas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 3:3

89e minuut.
Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski geeft de bal voor. Białas springt en kopt de bal. Skácel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 4:3

90e minuut.
Masegosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 45%, CENTRUM C NH 55%.
Festung Breslau FC - CENTRUM C NH 4:3