Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikow Tbg Mazovia
mt Tactiek 4-28.
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


13e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ begaat een overtreding. Falcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Bochinsky met een snel genomen vrije trap. Filipski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanownik de bal. Marynarz rent richting de bal. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Buitenspel voor Marynarz. Goede buitenspelval van de verdediging. Nedeljkov neemt vlug de vrije trap. Arnaudov is nu in balbezit. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saccani rent richting de bal. Saccani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Mazovia 0:1

20e minuut.
Falcón speelt de bal door. Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus passt de bal met de wreef. Marynarz rent richting de bal. Marynarz schiet op doel. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kruyswijk onderschept slim de pass. Kruyswijk passt de bal in één keer door. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós passt de bal zonder na te denken. Kruyswijk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Foral probeert naar een medespeler te passen. Marynarz is nu in balbezit. Kanownik onderschept slim de pass. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Crivăţ speelt de bal door. Navarro Pedrós rent richting de bal. Navarro Pedrós passt de bal zonder na te denken. Saccani is nu in balbezit. Saccani schiet op doel. Freire bokst de bal weg.

39e minuut.
Bertone verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek speelt de bal door. Klungelig pakt Drewicz de bal. Drewicz geeft een lange en hoge pass. Saccani springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Nedeljkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzikow Tbg - Mazovia 1:1

44e minuut.
Navarro Pedrós geeft de bal voor. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccani is nu in balbezit. Saccani draait met de bal, schiet en ... Freire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Mazovia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 55%, Mazovia 45%.
Dzikow Tbg - Mazovia 1:2

46e minuut.
Crivăţ onderschept slim de pass. Crivăţ passt de bal met de wreef. Kruyswijk is nu in balbezit. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Mazovia 1:3

53e minuut.
Strujac passt de bal zonder na te denken. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat geeft een hoge lob. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Kanownik onderschept slim de pass. Strujac is nu in balbezit. Strujac schiet op doel. Nedeljkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Mazovia 2:3

60e minuut.
Filipski met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat geeft een lange en hoge pass. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz schiet op doel. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky met een sublieme pass. Cackowski heeft problemen om de bal te vangen. Strujac is nu in balbezit. Strujac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Żulewski passt de bal in één keer door. Saccani is nu in balbezit. Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Kruyswijk rent richting de bal. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Marynarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falcón komt bij de bal en schiet. Filipski maakt een snoekduik en kopt de bal. Nedeljkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzikow Tbg - Mazovia 3:3

69e minuut.
Strujac passt de bal met de wreef. Falcón is nu in balbezit. Cackowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cackowski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Marynarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Szotek de bal. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Navarro Pedrós speelt de bal door. Saccani rent richting de bal. Kruyswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ... Freire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Mazovia 3:4

75e minuut.
Lindner komt het veld opgelopen. Gaca komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopernikus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lindner kopt de bal weg. Marynarz rent richting de bal. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kanownik geeft een hoge lob. Arnaudov rent richting de bal. Saccani begaat een overtreding. Saccani krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Drewicz is nu in balbezit. Drewicz passt de bal zonder na te denken. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Arnaudov de bal. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov onderschept slim de pass. Arnaudov geeft een lange en hoge pass. Szotek geeft een lange en hoge pass. Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Drewicz is nu in balbezit. Drewicz passt de bal zonder na te denken. Falcón geeft een hoge lob. Marynarz rent richting de bal. Marynarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 49%, Mazovia 51%.
Dzikow Tbg - Mazovia 3:4