Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Unia Trzebiesławice Almost Religious
Normalna Tactiek Breslau vibes
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
60 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Taškić passt de bal met de wreef. Hegelund is nu in balbezit. Hegelund geeft een lange en hoge pass. Sackett rent richting de bal. Sackett draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić passt de bal met de wreef. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu geeft de bal voor. Castro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Almost Religious 0:1

5e minuut.
Bonnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett onderschept slim de pass. Sackett passt de bal zonder na te denken. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Nicolini bokst de bal weg.

7e minuut.
Tomalik onderschept slim de pass. Matiku geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Klussen de bal onder controle te krijgen. Sackett rent richting de bal. Sackett haalt uit met een fantastische trap. Nicolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

10e minuut.
Hegelund probeert naar een medespeler te passen. Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić passt de bal met de wreef. Sackett rent richting de bal. Sackett geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Obrębalski kopt de bal weg. Daar is Siniani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siniani is nu in balbezit. Siniani schiet op doel. Kostelančík bokst de bal weg.

23e minuut.
Coyette kopt de bal weg. Matiku met een sublieme pass. Daar is Obrębalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrębalski geeft een hoge lob. Siniani maakt een snoekduik en kopt de bal. Kostelančík bokst de bal weg.

25e minuut.
Coyette geeft een lange en hoge pass. Matiku speelt de bal door. Krupa heeft problemen om de bal te vangen. Sackett rent richting de bal. Sackett draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Taškić met een sublieme pass. Hegelund rent richting de bal. Hegelund speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bonnin onderschept slim de pass. Yosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnin onderschept slim de pass. Bonnin geeft een hoge lob. Siniani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hegelund rent richting de bal. Hegelund passt de bal in één keer door. Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić geeft een hoge lob. Castro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Matiku probeert naar een medespeler te passen. Lomuzio rent richting de bal. Romagnoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romagnoli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 49%, Almost Religious 51%.
KS Unia Trzebiesławice - Almost Religious 0:1

52e minuut.
Kostelančík probeert naar een medespeler te passen. Dubiel controleert de bal met de borst. Dubiel met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Coyette rent richting de bal. Coyette probeert naar een medespeler te passen. Obrębalski met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Coyette onderschept slim de pass. Coyette geeft een lange en hoge pass. Romagnoli probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dubiel rent richting de bal. Dubiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 47%, Almost Religious 53%.
KS Unia Trzebiesławice - Almost Religious 0:1