Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almost Religious KS Unia Trzebiesławice
Breslau vibes Tactiek Normalna
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić speelt de bal door. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. Nicolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Taškić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu geeft de bal voor. Telmaník rent richting de bal. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. Nicolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - KS Unia Trzebiesławice 1:0

13e minuut.
Pristavu rent richting de bal. Taškić geeft een lange en hoge pass. Ropa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel. Nicolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Telmaník rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lomuzio geeft een hoge lob. Castro kopt de bal weg. Telmaník rent richting de bal. Telmaník draait met de bal, schiet en ... Nicolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - KS Unia Trzebiesławice 2:0

20e minuut.
Valaire geeft een lange en hoge pass. Lomuzio is nu in balbezit. Lomuzio probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krupa rent richting de bal. Telmaník verovert de bal door een tackle van achteren. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - KS Unia Trzebiesławice 3:0

29e minuut.
Pristavu passt de bal in één keer door. Hegelund rent richting de bal. Hegelund passt de bal zonder na te denken. Telmaník rent richting de bal. Telmaník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Taškić geeft de bal voor. Klussen geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Siniani rent richting de bal. Siniani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kostelančík bokst de bal weg.

42e minuut.
Matiku geeft een hoge lob. Coyette probeert de bal aan de voet te houden. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - KS Unia Trzebiesławice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 49%, KS Unia Trzebiesławice 51%.
Almost Religious - KS Unia Trzebiesławice 4:0

47e minuut.
Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bonnin met een sublieme pass. Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fuego met een sublieme pass. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Telmaník rent richting de bal. Telmaník schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Ropa de bal onder controle te krijgen. Taškić rent richting de bal. Taškić passt de bal in één keer door. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lomuzio onderschept slim de pass. Lomuzio geeft de bal voor. Telmaník rent richting de bal. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - KS Unia Trzebiesławice 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 49%, KS Unia Trzebiesławice 51%.
Almost Religious - KS Unia Trzebiesławice 5:0