Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:18
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.53 [del]
  • Stadion: Trew Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17095
CENTRUM C NH BadGorillas
Nowe Centrum Tactiek portman
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Szałęga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mamrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamrot passt de bal zonder na te denken. Norenberg is nu in balbezit. Norenberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Paradys met een sublieme pass. Groncik is nu in balbezit. Groncik passt de bal met de wreef. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer haalt uit met een fantastische trap. Kochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Szałęga rent richting de bal. Szałęga probeert naar een medespeler te passen. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot schiet op doel. Skácel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - BadGorillas 0:1

26e minuut.
Prasnal geeft een lange en hoge pass. Szałęga kopt de bal weg. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM C NH - BadGorillas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 42%, BadGorillas 58%.
CENTRUM C NH - BadGorillas 0:2

52e minuut.
Przytuła speelt de bal door. Prasnal rent richting de bal. Prasnal geeft een hoge lob. Przytuła rent richting de bal. Przytuła geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szałęga geeft de bal voor. Aldalur kopt de bal weg. Pleśnar met een sublieme pass. Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg geeft een hoge lob. Skácel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar passt de bal zonder na te denken. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot verovert de bal door een tackle van achteren. Mamrot draait met de bal, schiet en ... Skácel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Muñoz Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Álvarez met een sublieme pass. Groncik is nu in balbezit. Groncik geeft een hoge lob. Algorta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Szakál rent richting de bal. Szakál passt de bal met de wreef. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar geeft de bal voor. Mamrot krijgt zijn hoofd ertegen. Skácel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masegosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM C NH 41%, BadGorillas 59%.
CENTRUM C NH - BadGorillas 0:2