Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikow Tbg Almost Religious
mt Tactiek Breslau vibes
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
59.4 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Kostelančík probeert naar een medespeler te passen. Bertone kopt de bal weg. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski geeft een hoge lob. Marynarz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Arnaudov heeft problemen om de bal te vangen. Arnaudov geeft de bal voor. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Yosunoğlu passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertone met de inworp. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostelančík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Turtă speelt de bal door. Wojdat is nu in balbezit. Wojdat passt de bal zonder na te denken. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel. Kostelančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sackett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Freire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Freire met een sublieme pass. Strujac kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tomalik de bal onder controle te krijgen. Marynarz rent richting de bal. Marynarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Almost Religious 1:0

16e minuut.
Sackett is nu in balbezit. Sackett passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taškić de bal. Wojdat rent richting de bal. Wojdat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wojdat speelt de bal door. Filipski is nu in balbezit. Filipski passt de bal zonder na te denken. Strujac rent richting de bal. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Taškić heeft problemen om de bal te vangen. Taškić geeft een hoge lob. Sackett springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft de bal voor. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bertone kopt de bal weg. Villada is nu in balbezit. Aguirre begaat een overtreding. Aguirre krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Castro kopt de bal weg. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Castro onderschept slim de pass. Castro schiet op doel. De bal raakt de paal. Freire bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojdat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strujac rent richting de bal. Strujac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Almost Religious 2:0

39e minuut.
Castro kopt de bal weg. Sackett rent richting de bal. Falcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcón krijgt een gele kaart. Sackett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taškić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yosunoğlu controleert de bal met de borst. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosunoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yosunoğlu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Arnaudov onderschept slim de pass. Arnaudov geeft de bal voor. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Almost Religious 3:0

43e minuut.
Barda verovert de bal door een tackle van achteren. Barda passt de bal zonder na te denken. Sackett rent richting de bal. Sackett draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 34%, Almost Religious 66%.
Dzikow Tbg - Almost Religious 3:0

46e minuut.
Barda geeft een hoge lob. Sackett controleert de bal met de borst. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett onderschept slim de pass. Sackett schiet op doel. Freire bokst de bal weg.

47e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón geeft een hoge lob. Filipski is nu in balbezit. Filipski geeft een lange en hoge pass. Marynarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Almost Religious 4:0

52e minuut.
Lomuzio rent richting de bal. Arnaudov verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft de bal voor. Filipski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac probeert naar een medespeler te passen. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Almost Religious 5:0

59e minuut.
Turtă kopt de bal weg. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - Almost Religious 6:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindner komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Barda met een sublieme pass. Klungelig pakt Taškić de bal. Taškić passt de bal zonder na te denken. Sackett is nu in balbezit. Sackett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Filipski speelt de bal door. Strujac is nu in balbezit. Strujac passt de bal zonder na te denken. Marynarz rent richting de bal. Marynarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hegelund met een sublieme pass. Daar is Taškić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taškić met een sublieme pass. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre speelt de bal door. Marynarz rent richting de bal. Marynarz heeft problemen om de bal te vangen. Marynarz schiet op doel. Kostelančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Taškić geeft een lange en hoge pass. Arnaudov heeft problemen om de bal te vangen. Freire speelt de bal door. Marynarz rent richting de bal. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tomalik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojdat met een snelle inworp. Strujac rent richting de bal. Strujac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 40%, Almost Religious 60%.
Dzikow Tbg - Almost Religious 6:0