Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia KS Unia Trzebiesławice
4-28. Tactiek Normalna
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
60.4 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen good


7e minuut.
Dubiel geeft een hoge lob. Siniani is nu in balbezit. Szotek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siniani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siniani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siniani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - KS Unia Trzebiesławice 0:1

16e minuut.
Natzuka kopt de bal weg. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnin rent richting de bal. Kruyswijk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruyswijk schiet op doel. Nicolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Dubiel rent richting de bal. Dubiel speelt de bal door. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Obrębalski geeft een lange en hoge pass. Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Dubiel rent richting de bal. Dubiel geeft een lange en hoge pass. Siniani springt en kopt de bal. Nedeljkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bonnin geeft een hoge lob. Dubiel rent richting de bal. Dubiel probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Krupa kopt de bal weg. Drewicz heeft problemen om de bal te vangen. Coyette schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 51%, KS Unia Trzebiesławice 49%.
Mazovia - KS Unia Trzebiesławice 0:1

49e minuut.
Navarro Pedrós is nu in balbezit. Navarro Pedrós geeft een hoge lob. Kruyswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ... Nicolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazovia - KS Unia Trzebiesławice 1:1

50e minuut.
Valaire rent richting de bal. Kruyswijk onderschept slim de pass. Obrębalski rent richting de bal. Kruyswijk onderschept slim de pass. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ... Nicolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Navarro Pedrós met een sublieme pass. Crivăţ met een sublieme pass. Kruyswijk rent richting de bal. Kruyswijk draait met de bal, schiet en ... Nicolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - KS Unia Trzebiesławice 2:1

73e minuut.
Natzuka met een sublieme pass. Kruyswijk heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coyette. Coyette krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Krupa passt de bal zonder na te denken. Obrębalski met een sublieme pass. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli geeft een hoge lob. Siniani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Navarro Pedrós heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Pedrós passt de bal zonder na te denken. Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Siniani geeft een hoge lob. Romagnoli met een sublieme pass. Siniani heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 50%, KS Unia Trzebiesławice 50%.
Mazovia - KS Unia Trzebiesławice 2:1