Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy Skolls Team
4213 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 53.5
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Krentusz geeft de bal voor. Ratatas kopt de bal weg. Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik geeft de bal voor. Cvetev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sokolowski met de inworp. Renard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mandżejewski. Renard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sokolowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cvetev kopt de bal weg. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft de bal voor. Cvetev springt en kopt de bal. Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cvetev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Skolls Team 1:0

16e minuut.
Fikar rent richting de bal. Cvetev rent richting de bal. Ratatas verovert de bal door een tackle van achteren. Fikar onderschept slim de pass. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stafik neemt de hoekschop. Cvetev maakt een snoekduik en kopt de bal. Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Renard rent richting de bal. Renard passt de bal met de wreef. Thielen is nu in balbezit. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Stafik verovert de bal door een tackle van achteren. Stafik passt de bal in één keer door. Fikar rent richting de bal. Fikar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Skolls Team 2:0

22e minuut.
Thielen is nu in balbezit. Thielen geeft een lange en hoge pass. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cvetev de bal. Cvetev draait met de bal, schiet en ... Wiercioch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Galiński controleert de bal met de borst. Inworp. Galiński met de inworp. Krentusz rent richting de bal. Krentusz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sejas probeert naar een medespeler te passen. Czerkas rent richting de bal. Stafik rent richting de bal. Michail verovert de bal door een tackle van achteren. Michail schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Kazda trapt de bal weg van het doel. Daar is Ślepecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas passt de bal met de wreef. Gordić probeert de bal aan de voet te houden. Fikar is nu in balbezit. Fikar geeft een hoge lob. Wiercioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Klimowicz de bal. Klimowicz met een sublieme pass. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński met een sublieme pass. Cvetev rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gordić kopt de bal weg. Czerkas rent richting de bal. Stafik verovert de bal door een tackle van achteren. Stafik geeft een hoge lob. Fikar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cvetev springt en kopt de bal. Wiercioch bokst de bal weg.

43e minuut.
Krusiński kopt de bal weg. Krentusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stafik geeft een hoge lob. Fikar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Skolls Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 49%, Skolls Team 51%.
Ogniste Fallusy - Skolls Team 3:0

50e minuut.
Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev draait met de bal, schiet en ... Wiercioch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Skolls Team 4:0

54e minuut.
Muñoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michail. Muñoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stafik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stępkowski kopt de bal weg. Gordić heeft problemen om de bal te vangen. Fikar rent richting de bal. Fikar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Gordić rent richting de bal. Klimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klimowicz geeft een hoge lob. Fikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Ratatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikar probeert naar een medespeler te passen. Cvetev rent richting de bal. Cvetev draait met de bal, schiet en ... Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Skolls Team 5:0

63e minuut.
Krentusz is nu in balbezit. Krentusz geeft een hoge lob. Fikar kopt de bal weg. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev schiet op doel. Wiercioch bokst de bal weg.

63e minuut.
Ślepecki geeft een hoge lob. Stafik kopt de bal weg. Ratatas heeft problemen om de bal te vangen. Fikar is nu in balbezit. Fikar draait met de bal, schiet en ... Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ślepecki verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ślepecki rent richting de bal. Ślepecki geeft de bal voor. Galiński is nu in balbezit. Galiński geeft de bal voor. Fikar springt en kopt de bal. Wiercioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cvetev is nu in balbezit. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Stępkowski de bal. Paal!

74e minuut.
Sejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejas met een sublieme pass. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mandżejewski rent richting de bal. Sejas onderschept slim de pass. Sejas passt de bal zonder na te denken. Michail rent richting de bal. Michail draait met de bal, schiet en ... Kazda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Gordić kopt de bal weg. Coca rent richting de bal. Thielen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coca raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Coca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Thielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thielen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ślepecki de bal onder controle te krijgen. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetev haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch bokst de bal weg. Fikar is nu in balbezit. Fikar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Skolls Team 6:0

83e minuut.
Ratatas heeft problemen om de bal te vangen. Fikar is nu in balbezit. Fikar passt de bal zonder na te denken. Cvetev heeft problemen om de bal te vangen. Cvetev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Skolls Team 7:0

87e minuut.
Galiński probeert naar een medespeler te passen. Cvetev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikar is nu in balbezit. Fikar haalt uit met een fantastische trap. Wiercioch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Skolls Team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 38%, Skolls Team 62%.
Ogniste Fallusy - Skolls Team 8:0