Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Colchoneros Forza Rossoneri
Colcho Tactiek 442ole
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
60 gemiddelde waardering 59
very good Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Zakirov rent richting de bal. Zakirov probeert naar een medespeler te passen. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft een hoge lob. Szyszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krukowiecki speelt de bal door. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa geeft de bal voor. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka schiet op doel. Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Koniecpolski neemt vlug de vrije trap. Boniecki kopt de bal weg. Baratti met een sublieme pass. Klungelig pakt Szyszka de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Langlo rent richting de bal. Zakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlo met een sublieme pass. Syrovátka heeft problemen om de bal te vangen. Syrovátka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Araque geeft een lange en hoge pass. Szyszka kopt de bal weg. Daar is Langlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakirov is nu in balbezit. Zakirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syrovátka met de inworp. Ayoroa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Syrovátka is nu in balbezit. Syrovátka passt de bal zonder na te denken. Zakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakirov schiet op doel. Lubaszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Forza Rossoneri 1:0

21e minuut.
Araque rent richting de bal. Araque probeert naar een medespeler te passen. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft de bal voor. Szyszka krijgt zijn hoofd ertegen. Lubaszewski bokst de bal weg.

32e minuut.
Zakirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasilescu komt het veld opgelopen. Ayoroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araque met een sublieme pass. Szyszka rent richting de bal. Szyszka schiet op doel. Lubaszewski bokst de bal weg. Yola speelt de bal door. Langlo rent richting de bal. Langlo geeft een hoge lob. Vasilescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lubaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Syrovátka met een snelle inworp. Ayoroa rent richting de bal. Ayoroa geeft een lange en hoge pass. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski bokst de bal weg.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayoroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araque met een sublieme pass. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Araque passt de bal met de wreef. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu passt de bal in één keer door. Szyszka rent richting de bal. Szyszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Boniecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Syrovátka met een snelle inworp. Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Falanga geeft de bal voor. Klungelig pakt Krukowiecki de bal. Szyszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szyszka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 25%, Forza Rossoneri 75%.
Los Colchoneros - Forza Rossoneri 1:0

49e minuut.
Araque met een sublieme pass. Tufeanu heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Rondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Colchoneros - Forza Rossoneri 1:1

54e minuut.
Boniecki met de inworp. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś geeft de bal voor. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Falanga geeft een lange en hoge pass. Szyszka kopt de bal weg. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Baković speelt de bal door. Langlo speelt de bal door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Forza Rossoneri 2:1

82e minuut.
Falanga rent richting de bal. Falanga passt de bal zonder na te denken. Szyszka rent richting de bal. Szyszka schiet op doel. Lubaszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Forza Rossoneri 3:1

89e minuut.
Koniecpolski verovert de bal door een tackle van achteren. Koniecpolski geeft de bal voor. Syrovátka kopt de bal weg. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 31%, Forza Rossoneri 69%.
Los Colchoneros - Forza Rossoneri 3:1