Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mirass Piwo Krosno
lsh Tactiek Miastowa
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Thellberg passt de bal zonder na te denken. Korczyk probeert de bal aan de voet te houden. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni passt de bal zonder na te denken. Crăcan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Boni rent richting de bal. Boni met een sublieme pass. Opaliński rent richting de bal. Opaliński haalt uit met een fantastische trap. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Sazon rent richting de bal. Maziarka onderschept slim de pass. Garp is nu in balbezit. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka schiet op doel. Çığırtkan bokst de bal weg.

12e minuut.
Butlewski speelt de bal door. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Conovalov ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Conovalov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Paşa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hollanti komt het veld opgelopen. Opaliński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Piwo Krosno 1:0

21e minuut.
Sazon kopt de bal weg. Daar is Hollanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trieb verovert de bal door een tackle van achteren. Trieb geeft de bal voor. Boni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Piwo Krosno 2:0

24e minuut.
Opaliński geeft een lange en hoge pass. Korczyk onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crăcan zal de hoekschop nemen. Boni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Boni rent richting de bal. Boni passt de bal in één keer door. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Boni de bal onder controle te krijgen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal met de wreef. Butlewski is nu in balbezit. Butlewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Opaliński passt de bal met de wreef. Butlewski rent richting de bal. Butlewski draait met de bal, schiet en ... Filarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński passt de bal in één keer door. Thellberg rent richting de bal. Thellberg haalt uit met een fantastische trap. Filarski bokst de bal weg.

42e minuut.
Sazon met een sublieme pass. Herbin speelt de bal door. Crăcan speelt de bal door. Thellberg rent richting de bal. Thellberg haalt uit met een fantastische trap. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 35%, Piwo Krosno 65%.
mirass - Piwo Krosno 2:0

56e minuut.
Nalić heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan geeft een hoge lob. Opaliński rent richting de bal. Opaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Butlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski met een sublieme pass. Boni rent richting de bal. Boni schiet op doel. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Piwo Krosno 3:0

65e minuut.
Klungelig pakt Trieb de bal. Supac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trieb krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Trieb passt de bal met de wreef. Butlewski speelt de bal door. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

72e minuut.
Monk geeft een hoge lob. Supac probeert de bal aan de voet te houden. Butlewski is nu in balbezit. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Monk kopt de bal weg. Thellberg is nu in balbezit. Nalić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nalić krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sazon kopt de bal weg. Butlewski heeft problemen om de bal te vangen. Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cioropina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan speelt de bal door. Boni rent richting de bal. Boni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Opaliński haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korczyk met de inworp. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni haalt uit met een fantastische trap. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Butlewski rent richting de bal. Butlewski passt de bal zonder na te denken. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Piwo Krosno 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 28%, Piwo Krosno 72%.
mirass - Piwo Krosno 4:0