Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paradoxides Smurfy Jankosa
1 Tactiek ofensywa
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


11e minuut.
Evrard rent richting de bal. Sveen verovert de bal door een tackle van achteren. Sveen geeft een hoge lob. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis schiet op doel. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Tajthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis met een sublieme pass. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Belen met de inworp. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft een lange en hoge pass. Məşədiəzim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Smurfy Jankosa 1:0

27e minuut.
Sveen speelt de bal door. Gürel heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahmudov. Gürel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Neve wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ghidoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghidoni speelt de bal door. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft de bal voor. Venneker springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Ghidoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürel onderschept slim de pass. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello geeft een lange en hoge pass. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rusinov probeert naar een medespeler te passen. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve geeft een hoge lob. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap. Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Merino Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Merino Ruiz geeft een hoge lob. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paradoxides - Smurfy Jankosa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 56%, Smurfy Jankosa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paradoxides - Smurfy Jankosa 1:1

47e minuut.
Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Evrard de bal onder controle te krijgen. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sveen passt de bal zonder na te denken. Coello is nu in balbezit. Coello geeft een lange en hoge pass. Mekėlis krijgt zijn hoofd ertegen. Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Smurfy Jankosa 1:2

67e minuut.
Ghidoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rauber de bal. de Neve begaat een overtreding. de Neve krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mahmudov kopt de bal weg. Daar is Merino Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikić met een sublieme pass. Venneker is nu in balbezit. Venneker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Campioni passt de bal in één keer door. Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal met de wreef. Gürel rent richting de bal. Gürel draait met de bal, schiet en ... Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sveen met een sublieme pass. de Neve is nu in balbezit. de Neve speelt de bal door. Daar is Mekėlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Belen geeft de bal voor. Rusinov kopt de bal weg. Mahmudov met een sublieme pass. Daar is Məşədiəzim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məşədiəzim speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sveen met een sublieme pass. Gürel is nu in balbezit. Gürel passt de bal in één keer door. Mekėlis rent richting de bal. Mekėlis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Smurfy Jankosa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 51%, Smurfy Jankosa 49%.
Paradoxides - Smurfy Jankosa 1:3