Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:12
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: Narodowy
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24133
Husaria Elblag Fc Ulquidi
#TnU Tactiek widmo
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Zoet verovert de bal door een tackle van achteren. Zoet geeft een hoge lob. Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński geeft een hoge lob. Jenkins kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kornel geeft een hoge lob. Daar is Pedante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas draait met de bal, schiet en ... Sysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Fc Ulquidi 0:1

9e minuut.
Kornel onderschept slim de pass. Tosik is nu in balbezit. Ciavarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šaltāns stond buitenspel. Kornel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kudlák heeft problemen om de bal te vangen. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jenkins passt de bal zonder na te denken. Fortgens rent richting de bal. Pittas is nu in balbezit. Pittas haalt uit met een fantastische trap. Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Fc Ulquidi 0:2

21e minuut.
Ciavarelli is nu in balbezit. Sulikowski onderschept slim de pass. Sulikowski passt de bal zonder na te denken. Fortgens is nu in balbezit. Fortgens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Fc Ulquidi 0:3

22e minuut.
Bączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bączek geeft een lange en hoge pass. Gowin is nu in balbezit. Šaltāns onderschept slim de pass. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ciavarelli rent richting de bal. Ciavarelli passt de bal met de wreef. Sulikowski met een sublieme pass. Fortgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortgens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski passt de bal met de wreef. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Fc Ulquidi 0:4

40e minuut.
Pedante kopt de bal weg. Cernovschi heeft problemen om de bal te vangen. Tosik rent richting de bal. Fortgens rent richting de bal. Fortgens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 66%, Fc Ulquidi 34%.
Husaria Elblag - Fc Ulquidi 0:4

46e minuut.
Granier komt het veld opgelopen. Flores Santacruz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ghica onderschept slim de pass. Fortgens rent richting de bal. Ghica begaat een overtreding. Ghica krijgt een gele kaart. Fortgens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fortgens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cernovschi onderschept slim de pass. Cernovschi probeert naar een medespeler te passen. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe geeft een lange en hoge pass. Šaltāns maakt een snoekduik en kopt de bal. Vişoianu bokst de bal weg.

55e minuut.
Sulikowski met een sublieme pass. Fortgens heeft problemen om de bal te vangen. Cernovschi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cernovschi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cernovschi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fortgens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sulikowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gowin neemt vlug de vrije trap. Fortgens is nu in balbezit. Pedante is nu in balbezit. Fortgens onderschept slim de pass. Fortgens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zoet geeft een lange en hoge pass. Domoaukafe kopt de bal weg. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Vişoianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Fc Ulquidi 1:4

75e minuut.
Ciavarelli heeft problemen om de bal te vangen. Fortgens verovert de bal door een tackle van achteren. Tosik met een sublieme pass. Flores Santacruz rent richting de bal. Flores Santacruz schiet op doel. Sysiak bokst de bal weg.

77e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. Bączek rent richting de bal. Bączek passt de bal in één keer door. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Šaltāns verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Šaltāns de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornel. Kornel krijgt een gele kaart. Šaltāns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciavarelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tosik is nu in balbezit. Tosik geeft een hoge lob. Ghica rent richting de bal. Flores Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Flores Santacruz haalt uit met een fantastische trap. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 64%, Fc Ulquidi 36%.
Husaria Elblag - Fc Ulquidi 1:4