Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:22
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.58 [del]
  • Stadion: Narodowy
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 22085
Husaria Elblag _Włatcy_Móch_
#TnU Tactiek lol
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński passt de bal zonder na te denken. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Tagliaferr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev met een sublieme pass. Tapar kan de bal niet met de borst controleren. Šaltāns onderschept slim de pass. Šaltāns schiet op doel. Nedeoglo bokst de bal weg.

23e minuut.
Cernovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernovschi passt de bal zonder na te denken. Tagliaferr is nu in balbezit. Šaltāns verovert de bal door een tackle van achteren. Šaltāns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - _Włatcy_Móch_ 1:0

26e minuut.
Nedeoglo met een sublieme pass. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen passt de bal in één keer door. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş probeert naar een medespeler te passen. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Domoaukafe is nu in balbezit. Met opzet legt Carmona zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Carmona moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carmona schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Domoaukafe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Iltimosov passt de bal zonder na te denken. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe met een sublieme pass. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel. Nedeoglo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bauer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Neyra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fornalik kopt de bal weg. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iltimosov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bączek de bal. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak geeft een lange en hoge pass. Tapar rent richting de bal. Šaltāns verovert de bal door een tackle van achteren. Šaltāns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 50%, _Włatcy_Móch_ 50%.
Husaria Elblag - _Włatcy_Móch_ 1:0

50e minuut.
Tapar onderschept slim de pass. Tapar passt de bal met de wreef. Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Chongwen springt en kopt de bal. Sysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dunev met een sublieme pass. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Chongwen krijgt zijn hoofd ertegen. Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Elblag - _Włatcy_Móch_ 1:1

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Domoaukafe stond buitenspel. Trynkiewicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bączek geeft een lange en hoge pass. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns onderschept slim de pass. Tagliaferr begaat een overtreding. Tagliaferr krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nedeoglo met een sublieme pass. Tapar controleert de bal met de borst. Cernovschi begaat een overtreding. Cernovschi krijgt een gele kaart. Tapar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loodus komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Neyra verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer onderschept slim de pass. Bauer probeert naar een medespeler te passen. Cernovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernovschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Ñancupel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 55%, _Włatcy_Móch_ 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husaria Elblag - _Włatcy_Móch_ 1:1