Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Włatcy_Móch_ Paradoxides
lol Tactiek 1
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.7 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Chongwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreiro met de inworp. Trynkiewicz geeft de bal voor. Chongwen springt en kopt de bal. Faroux bokst de bal weg.

10e minuut.
Klungelig pakt Parreira de bal. Məşədiəzim rent richting de bal. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim verovert de bal door een tackle van achteren. Məşədiəzim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nedeoglo bokst de bal weg.

11e minuut.
Fornalik kopt de bal weg. Chongwen heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahmudov. Chongwen raakt geblesseerd tijdens het duel. Trynkiewicz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nedeoglo speelt de bal door. Evrard kopt de bal weg. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikić is nu in balbezit. Nikić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Belen geeft de bal voor. Məşədiəzim met een sublieme pass. Evrard geeft de bal voor. Venneker rent richting de bal. Venneker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Paradoxides 0:1

30e minuut.
Kulczyński heeft problemen om de bal te vangen. Rauber speelt de bal door. Tapar met een sublieme pass. Fornalik rent richting de bal. Fornalik schiet op doel. Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Fornalik is nu in balbezit. Tajthy rent richting de bal. Tajthy passt de bal met de wreef. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mahmudov heeft problemen om de bal te vangen. Rauber is nu in balbezit. Rauber geeft een hoge lob. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim schiet op doel. Nedeoglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Evrard met een snelle inworp. Rauber is nu in balbezit. Rauber geeft een lange en hoge pass. Venneker rent richting de bal. Venneker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 61%, Paradoxides 39%.
_Włatcy_Móch_ - Paradoxides 0:1

46e minuut.
Negreiro geeft een lange en hoge pass. Kulczyński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ghidoni de bal onder controle te krijgen. Chongwen rent richting de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Faroux bokst de bal weg.

49e minuut.
Mahmudov passt de bal in één keer door. Belen rent richting de bal. Neyra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nedeoglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tapar kopt de bal weg. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft een hoge lob. Nikić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Paradoxides 0:2

55e minuut.
Belen met de inworp. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Venneker krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Nikić verovert de bal door een tackle van achteren. Nikić met een sublieme pass. Klungelig pakt Məşədiəzim de bal. Məşədiəzim schiet op doel. Nedeoglo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Paradoxides 0:3

58e minuut.
Nikić krijgt zijn hoofd ertegen. Neyra heeft problemen om de bal te vangen. Rauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauber geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Venneker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neyra geeft een hoge lob. Tajthy heeft problemen om de bal te vangen. Chongwen rent richting de bal. Chongwen haalt uit met een fantastische trap. Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev geeft een lange en hoge pass. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Fornalik kopt de bal weg. Trynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiro is nu in balbezit. Negreiro schiet op doel. Faroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chongwen rent richting de bal. Chongwen draait met de bal, schiet en ... Faroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fornalik rent richting de bal. Fornalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Paradoxides 1:3

76e minuut.
Məşədiəzim met een sublieme pass. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft een lange en hoge pass. Nikić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mahmudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Negreiro geeft een hoge lob. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 57%, Paradoxides 43%.
_Włatcy_Móch_ - Paradoxides 1:3