Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda KP Bielany
allforoneoff Tactiek Na pełnej qrwie
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trivković met de inworp. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose geeft een lange en hoge pass. Brzezik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 1:0

3e minuut.
Bornes geeft een hoge lob. Błażej met een sublieme pass. Hajrović kopt de bal weg. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Alaca speelt de bal door. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra geeft de bal voor. Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda onderschept slim de pass. Derda speelt de bal door. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bornes met de inworp. Alaca is nu in balbezit. Alaca passt de bal zonder na te denken. Hajrović is nu in balbezit. Hajrović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Derda geeft een lange en hoge pass. Cameán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibuan verovert de bal door een tackle van achteren. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Catalina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Alaca met de inworp. Bornes is nu in balbezit. Bornes geeft een lange en hoge pass. Jallow springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petarda - KP Bielany 1:1

31e minuut.
Catalina met een sublieme pass. Hạnh met een sublieme pass. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes schiet op doel. Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sibuan met een sublieme pass. Georgescu rent richting de bal. Georgescu geeft een hoge lob. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Catalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rose met een snelle inworp. Sibuan rent richting de bal. Alaca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sibuan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pullicino Orland neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Catalina bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 36%, KP Bielany 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petarda - KP Bielany 1:1

49e minuut.
Alaca geeft de bal voor. Jallow kopt de bal weg. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh draait met de bal, schiet en ... Błażej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 1:2

51e minuut.
Rose geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paton de bal. Sibuan rent richting de bal. Sibuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petarda - KP Bielany 2:2

52e minuut.
Hajrović is nu in balbezit. Hajrović passt de bal zonder na te denken. Bornes is nu in balbezit. Bornes geeft de bal voor. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tejnóra probeert de bal aan de voet te houden. Tejnóra passt de bal in één keer door. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 2:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drohojowski komt het veld opgelopen. Babacar Ndiour komt het veld opgelopen. Siekierecki komt het veld opgelopen. Drohojowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibuan is nu in balbezit. Sibuan probeert naar een medespeler te passen. Rose heeft problemen om de bal te vangen. Rose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Trivković de bal. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Jallow rent richting de bal. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 2:4

66e minuut.
Daar is Hạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh is nu in balbezit. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow draait met de bal, schiet en ... Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jallow rent richting de bal. Jallow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Czapek met een snelle inworp. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drohojowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drohojowski geeft een hoge lob. Siekierecki springt en kopt de bal. Catalina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tejnóra passt de bal in één keer door. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow passt de bal zonder na te denken. Hajrović rent richting de bal. Hajrović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 2:5

76e minuut.
Grzymkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Darby komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bornes is nu in balbezit. Bornes probeert naar een medespeler te passen. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 2:6

79e minuut.
Babacar Ndiour met een sublieme pass. Klungelig pakt Czapek de bal. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 2:7

80e minuut.
Ramalho Eanes geeft een lange en hoge pass. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra speelt de bal door. Jallow is nu in balbezit. Jallow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tejnóra geeft de bal voor. Hajrović krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 2:8

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Moreno komt het veld opgelopen. Mommens komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 2:9

87e minuut.
Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jallow de bal. Hajrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajrović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - KP Bielany 2:10

90e minuut.
Klungelig pakt Sibuan de bal. Babacar Ndiour probeert naar een medespeler te passen. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibuan is nu in balbezit. Sibuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 53%, KP Bielany 47%.
Petarda - KP Bielany 2:10