Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paradoxides Husaria Elblag
1 Tactiek #TnU
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 56.3
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe onderschept slim de pass. Domoaukafe passt de bal zonder na te denken. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Husaria Elblag 0:1

8e minuut.
Bauer met een sublieme pass. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe met een sublieme pass. Šaltāns rent richting de bal. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Faroux bokst de bal weg.

12e minuut.
Tajthy verovert de bal door een tackle van achteren. Tajthy met een sublieme pass. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paradoxides - Husaria Elblag 1:1

13e minuut.
Bączek passt de bal in één keer door. Məşədiəzim controleert de bal met de borst. Məşədiəzim passt de bal in één keer door. Nikić rent richting de bal. Nikić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Iltimosov kopt de bal weg. Evrard geeft de bal voor. Nikić rent richting de bal. Nikić haalt uit met een fantastische trap. Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Husaria Elblag 2:1

16e minuut.
Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker passt de bal met de wreef. Məşədiəzim probeert naar een medespeler te passen. Tajthy rent richting de bal. Tajthy geeft de bal voor. Paal! Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Husaria Elblag 3:1

17e minuut.
Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Havaš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šaltāns. Havaš moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Havaš kan niet meer verder spelen. Yusifzadə komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Ghica geeft een hoge lob. Inworp. Tajthy met een snelle inworp. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cernovschi kopt de bal weg. Domoaukafe heeft problemen om de bal te vangen. Ghidoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghidoni krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Domoaukafe raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciavarelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bauer kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghidoni de bal. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Evrard met een sublieme pass. Tajthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajthy passt de bal met de wreef. Venneker rent richting de bal. Venneker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghidoni onderschept slim de pass. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Faroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Husaria Elblag 3:2

39e minuut.
Tajthy geeft een hoge lob. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić rent richting de bal. Nikić haalt uit met een fantastische trap. Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Husaria Elblag 4:2

41e minuut.
Zoet onderschept slim de pass. Zoet geeft de bal voor. Šaltāns kopt de bal weg. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 46%, Husaria Elblag 54%.
Paradoxides - Husaria Elblag 4:2

48e minuut.
Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe geeft een hoge lob. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Faroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Husaria Elblag 4:3

54e minuut.
Sysiak trapt de bal weg. Cernovschi rent richting de bal. Cernovschi probeert naar een medespeler te passen. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bauer kopt de bal weg. Ghidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghidoni geeft een lange en hoge pass. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cernovschi passt de bal zonder na te denken. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe probeert naar een medespeler te passen. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paradoxides - Husaria Elblag 4:4

67e minuut.
Ghica probeert naar een medespeler te passen. Ciavarelli rent richting de bal. Ciavarelli geeft een lange en hoge pass. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns schiet op doel. Faroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ciavarelli passt de bal in één keer door. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer passt de bal in één keer door. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Venneker is nu in balbezit. Venneker geeft een lange en hoge pass. Nikić is nu in balbezit. Nikić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paradoxides - Husaria Elblag 5:4

88e minuut.
Šaltāns passt de bal zonder na te denken. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe passt de bal zonder na te denken. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paradoxides 58%, Husaria Elblag 42%.
Paradoxides - Husaria Elblag 5:4