Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neveners FC Artas
lol Tactiek fiu fiu
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 62
good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Bandalovski geeft de bal voor. Inworp. Iscru met een snelle inworp. Tulli is nu in balbezit. Tulli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Danciu met een sublieme pass. Vicari is nu in balbezit. Vicari passt de bal in één keer door. Tulli is nu in balbezit. Tulli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jachymiak trapt de bal weg. Abutin kopt de bal weg. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Wijnstekers met een harde bal richting middenveld. Wojnarowski kopt de bal weg. Abutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kubas geeft een lange en hoge pass. Bandalovski rent richting de bal. Tulli verovert de bal door een tackle van achteren. Tulli heeft problemen om de bal te vangen. Tulli schiet op doel. Jachymiak bokst de bal weg.

30e minuut.
Wojnarowski geeft de bal voor. Iscru geeft een lange en hoge pass. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero draait met de bal, schiet en ... Jachymiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - FC Artas 1:0

35e minuut.
Ócsai met een sublieme pass. Vicari rent richting de bal. Vicari passt de bal in één keer door. Cichero is nu in balbezit. Cichero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 62%, FC Artas 38%.
Neveners - FC Artas 1:0

47e minuut.
Iscru passt de bal in één keer door. Tulli rent richting de bal. Tulli passt de bal met de wreef. Cichero rent richting de bal. Cichero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Iscru met een snelle inworp. Tulli geeft een hoge lob. Cichero maakt een snoekduik en kopt de bal. Jachymiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - FC Artas 2:0

53e minuut.
Cigliuti verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Abutin is nu in balbezit. Abutin haalt uit met een fantastische trap. Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Jóźwiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Abutin is nu in balbezit. Abutin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bandalovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Abutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutin schiet op doel. De bal raakt de paal. Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Abutin passt de bal in één keer door. Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak speelt de bal door. Schunk is nu in balbezit. Schunk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - FC Artas 2:1

69e minuut.
Bandalovski geeft de bal voor. Schunk kopt de bal weg. Danciu probeert de bal aan de voet te houden. Abutin rent richting de bal. Abutin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Abutin is nu in balbezit. Abutin passt de bal in één keer door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski geeft de bal voor. Schunk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 74%, FC Artas 26%.
Neveners - FC Artas 2:1