Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:22
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.59 [del]
  • Stadion: GKS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 41649
GKS Tychy Diadora FC Ruda Śląska
tadarasa up Tactiek Pretoria 5
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 66.1
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Daar is Gon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ględała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gon. Gon krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Porębski passt de bal in één keer door. Gon is nu in balbezit. Gon speelt de bal door. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kołecki passt de bal in één keer door. Loreto geeft een lange en hoge pass. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ... Cegielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Diadora FC Ruda Śląska 0:1

16e minuut.
Kołecki passt de bal met de wreef. Viduka heeft problemen om de bal te vangen. Ciliński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taniukiewicz de bal. Páez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Talkowski geeft een lange en hoge pass. Páez kopt de bal weg. Loreto is nu in balbezit. Loreto geeft de bal voor. Kołecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Cegielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Diadora FC Ruda Śląska 0:2

43e minuut.
Krzymowski rent richting de bal. Talkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Talkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kołecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra passt de bal met de wreef. Krzymowski rent richting de bal. Krzymowski geeft een hoge lob. Blakeman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 72%, Diadora FC Ruda Śląska 28%.
GKS Tychy - Diadora FC Ruda Śląska 0:2

51e minuut.
Rente probeert naar een medespeler te passen. Gon is nu in balbezit. Gon passt de bal in één keer door. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viduka met een snelle inworp. Ględała probeert naar een medespeler te passen. Krzymowski is nu in balbezit. Krzymowski geeft een lange en hoge pass. Reco-reco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Talkowski rent richting de bal. Blakeman onderschept slim de pass. Cólzera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cólzera krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ivaşcu kopt de bal weg. Daar is Ględała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciliński verovert de bal door een tackle van achteren. Ciliński geeft de bal voor. Kołecki springt en kopt de bal. Cegielski bokst de bal weg. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel. Cegielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Diadora FC Ruda Śląska 0:3

73e minuut.
Ględała heeft problemen om de bal te vangen. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński passt de bal in één keer door. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki schiet op doel. Cegielski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 77%, Diadora FC Ruda Śląska 23%.
GKS Tychy - Diadora FC Ruda Śląska 0:3