Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turovia Turów DeBest Team
maximus Tactiek DB7 Mod
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
59.8 gemiddelde waardering 68.8
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Hart heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Dhulst rent richting de bal. Dhulst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dhulst probeert de bal met de borst te controleren. Dhulst passt de bal in één keer door. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - DeBest Team 0:1

11e minuut.
Słaby met een snelle inworp. Dhulst rent richting de bal. Dhulst passt de bal met de wreef. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Senderowski rent richting de bal. Senderowski geeft de bal voor. Daar is Peszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peszko geeft de bal voor. Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Senderowski is nu in balbezit. Kokot onderschept slim de pass. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turovia Turów - DeBest Team 1:1

30e minuut.
Varlot met een snelle inworp. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec passt de bal in één keer door. Kokot rent richting de bal. Kokot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - DeBest Team 2:1

35e minuut.
Daar is Chí Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Anh geeft een hoge lob. Dhulst kopt de bal weg. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Cubelos de bal. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Chí Anh is nu in balbezit. Kokot verovert de bal door een tackle van achteren. Kokot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - DeBest Team 3:1

42e minuut.
Peszko rent richting de bal. Peszko probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - DeBest Team 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 74%, DeBest Team 26%.
Turovia Turów - DeBest Team 3:2

48e minuut.
Matysek onderschept slim de pass. Matysek met een sublieme pass. Solvoll probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Skrzypiec de bal. Skrzypiec passt de bal zonder na te denken. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko geeft de bal voor. Fonseca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Skrzypiec speelt de bal door. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słaby krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Słaby geeft een lange en hoge pass. Fonseca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paczos. Paczos krijgt een gele kaart. Fonseca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fonseca komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Matysek passt de bal zonder na te denken. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko geeft een lange en hoge pass. Fonseca krijgt zijn hoofd ertegen. Lizer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Senderowski kopt de bal weg. Peteghem heeft problemen om de bal te vangen. Solvoll speelt de bal door. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Senderowski met een sublieme pass. Chí Anh geeft de bal voor. Tuấn Hoàng kopt de bal weg. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko haalt uit met een fantastische trap. Lizer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. Lizer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Datz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chí Anh speelt de bal door. Solvoll probeert naar een medespeler te passen. Peszko rent richting de bal. Peszko geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. Lizer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel. Lizer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 71%, DeBest Team 29%.
Turovia Turów - DeBest Team 3:2