Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Demivrgs FC Artas
black ritual Tactiek fiu fiu
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Antkowiak geeft de bal voor. Flint speelt de bal door. Kolonko rent richting de bal. Abutin onderschept slim de pass. Abutin schiet op doel. van Loenhout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Artsruni is nu in balbezit. Artsruni met een sublieme pass. Kassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassian schiet op doel. Jachymiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - FC Artas 1:0

16e minuut.
Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie geeft de bal voor. Janicki rent richting de bal. Janicki draait met de bal, schiet en ... van Loenhout maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Jonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonker met een sublieme pass. Klungelig pakt Jóźwiak de bal. Jóźwiak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abutin rent richting de bal. Abutin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Demivrgs - FC Artas 1:1

19e minuut.
Akeva geeft de bal voor. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak passt de bal met de wreef. Kassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter onderschept slim de pass. Ritter met een sublieme pass. Kassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassian schiet op doel. Jachymiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kolonko is nu in balbezit. Sazak met een sublieme pass. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni schiet op doel. Jachymiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - FC Artas 2:1

33e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akeva. Janicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Wajrak met een snel genomen vrije trap. Abutin rent richting de bal. Abutin draait met de bal, schiet en ... van Loenhout maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Bandalovski is nu in balbezit. Bandalovski geeft de bal voor. Janicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Demivrgs 56%, FC Artas 44%.
Black Demivrgs - FC Artas 2:1

48e minuut.
Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski met een sublieme pass. Jóźwiak speelt de bal door. Abutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutin haalt uit met een fantastische trap. van Loenhout bokst de bal weg.

52e minuut.
Kjærulf rent richting de bal. Antkowiak geeft een hoge lob. Janicki kopt de bal weg. Abutin is nu in balbezit. Abutin schiet op doel. van Loenhout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kassian heeft problemen om de bal te vangen. Ziadie is nu in balbezit. Kassian verovert de bal door een tackle van achteren. Kassian haalt uit met een fantastische trap. Jachymiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - FC Artas 3:1

64e minuut.
Kolonko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojnarowski met de inworp. Abutin rent richting de bal. Abutin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - FC Artas 3:2

68e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akeva onderschept slim de pass. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak geeft een lange en hoge pass. Abutin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Klungelig pakt Kjærulf de bal. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak speelt de bal door. Jóźwiak rent richting de bal. Jóźwiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski speelt de bal door. Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak geeft een hoge lob. Janicki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Antkowiak geeft een hoge lob. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Abutin is nu in balbezit. Abutin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Abutin rent richting de bal. Sazak onderschept slim de pass. Sazak speelt de bal door. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni schiet op doel. Jachymiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Wajrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kassian rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - FC Artas 4:2

90e minuut.
Sazak rent richting de bal. Flint is nu in balbezit. Flint speelt de bal door. Abutin is nu in balbezit. Abutin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - FC Artas 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Demivrgs 68%, FC Artas 32%.
Black Demivrgs - FC Artas 4:3