Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Artas Black Demivrgs
fiu fiu Tactiek black ritual
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 16
62.7 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Pokrywczyński rent richting de bal. Pokrywczyński passt de bal zonder na te denken. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak geeft een lange en hoge pass. Abutin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Jonker geeft een lange en hoge pass. Akeva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janicki. Janicki krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Antkowiak de bal. Antkowiak passt de bal in één keer door. Kolonko is nu in balbezit. Abutin verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Black Demivrgs 1:0

13e minuut.
Cigliuti speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski geeft een hoge lob. Abutin is nu in balbezit. Abutin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolonko onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wojnarowski zal de hoekschop nemen. Abutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Abutin rent richting de bal. Wojnarowski rent richting de bal. Flint begaat een overtreding. Flint krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Flint rent richting de bal. Jóźwiak onderschept slim de pass. Jóźwiak probeert naar een medespeler te passen. Abutin rent richting de bal. Abutin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jonker is nu in balbezit. Jóźwiak met een sublieme pass. Akeva verovert de bal door een tackle van achteren. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki haalt uit met een fantastische trap. van Loenhout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jonker speelt de bal door. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak passt de bal met de wreef. Pokrywczyński is nu in balbezit. Pokrywczyński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artas 39%, Black Demivrgs 61%.
FC Artas - Black Demivrgs 1:0

46e minuut.
Schunk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jonker met een sublieme pass. Balalić verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Schunk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Artas - Black Demivrgs 2:0

54e minuut.
Schunk kopt de bal weg. Sazak is nu in balbezit. Sazak passt de bal zonder na te denken. Ristori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Balalić geeft een hoge lob. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Sazak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sazak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Artas 29%, Black Demivrgs 71%.
FC Artas - Black Demivrgs 2:0