Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neveners DeBest Team
lol Tactiek Def-Wing
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 67.5
good Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


32e minuut.
Danciu rent richting de bal. Danciu geeft een lange en hoge pass. Senderowski heeft problemen om de bal te vangen. Siren rent richting de bal. Siren schiet op doel. Weissflog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Domecki rent richting de bal. Domecki passt de bal in één keer door. Peszko rent richting de bal. Peszko geeft de bal voor. Legendre krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Senderowski passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Kubas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kubas krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Legendre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peszko probeert naar een medespeler te passen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel. Wijnstekers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boldescu heeft problemen om de bal te vangen. Legendre onderschept slim de pass. Legendre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - DeBest Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 62%, DeBest Team 38%.
Neveners - DeBest Team 0:1

50e minuut.
Inworp. Solvoll met de inworp. Domecki probeert naar een medespeler te passen. Legendre bereikt de bal nog maar net als eerste. Legendre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rózga geeft de bal voor. Boldescu heeft problemen om de bal te vangen. Pelczarski rent richting de bal. Legendre verovert de bal door een tackle van achteren. Legendre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Vicari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicari passt de bal in één keer door. Tulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulli geeft een lange en hoge pass. Siren krijgt zijn hoofd ertegen. Weissflog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Danciu rent richting de bal. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec geeft de bal voor. Legendre rent richting de bal. Legendre draait met de bal, schiet en ... Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Solvoll passt de bal met de wreef. Skrzypiec probeert de bal aan de voet te houden. Domecki geeft een hoge lob. Legendre rent richting de bal. Legendre haalt uit met een fantastische trap. Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 72%, DeBest Team 28%.
Neveners - DeBest Team 0:1