Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeBest Team Neveners
DB7 Mod Tactiek lol
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
70.4 gemiddelde waardering 58.2
outstanding Schieten adequate
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen solid


7e minuut.
Dhulst passt de bal zonder na te denken. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Kubas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Hoàng raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tuấn Hoàng neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kubas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzypiec met een snelle inworp. Peszko geeft een lange en hoge pass. Fonseca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - Neveners 1:0

12e minuut.
Dhulst rent richting de bal. Dhulst geeft de bal voor. Solvoll geeft een lange en hoge pass. Fonseca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Peszko is nu in balbezit. Peszko passt de bal zonder na te denken. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Wijnstekers bokst de bal weg. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - Neveners 2:0

20e minuut.
Bilgeataoğlu rent richting de bal. Dhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulst geeft de bal voor. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - Neveners 3:0

27e minuut.
Tulli passt de bal in één keer door. Siren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chí Anh. Siren wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siren kan niet meer verder spelen. Cichero komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Skrzypiec passt de bal met de wreef. Peszko is nu in balbezit. Peszko passt de bal met de wreef. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Skrzypiec rent richting de bal. Solvoll speelt de bal door. Peszko geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Wijnstekers bokst de bal weg.

37e minuut.
Chí Anh geeft de bal voor. Klungelig pakt Boldescu de bal. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - Neveners 4:0

42e minuut.
Dhulst rent richting de bal. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst onderschept slim de pass. Dhulst geeft de bal voor. Tuấn Hoàng springt en kopt de bal. Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Draba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - Neveners 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeBest Team 23%, Neveners 77%.
DeBest Team - Neveners 5:0

54e minuut.
Peszko passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldescu. Boldescu krijgt een gele kaart. Fonseca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuấn Hoàng wilt de vrije trap nemen. Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Draba geeft de bal voor. Inworp. Skrzypiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - Neveners 6:0

71e minuut.
Draba geeft de bal voor. Rózga is nu in balbezit. Tulli onderschept slim de pass. Tulli geeft een lange en hoge pass. Cichero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - Neveners 6:1

73e minuut.
Peszko rent richting de bal. Peszko geeft de bal voor. Boldescu controleert de bal met de borst. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Fonseca is nu in balbezit. Paal!

74e minuut.
Skrzypiec geeft een hoge lob. Peszko rent richting de bal. Peszko geeft de bal voor. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bilgeataoğlu geeft een lange en hoge pass. Chí Anh speelt de bal door. Boldescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Wijnstekers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Boldescu met een sublieme pass. Senderowski is nu in balbezit. Senderowski geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Skrzypiec rent richting de bal. Senderowski met een sublieme pass. Daar is Peszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peszko geeft een lange en hoge pass. Fonseca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dhulst passt de bal met de wreef. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danciu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Rózga passt de bal in één keer door. Dhulst is nu in balbezit. Dhulst passt de bal zonder na te denken. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeBest Team - Neveners 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeBest Team 26%, Neveners 74%.
DeBest Team - Neveners 7:1