Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diadora FC Ruda Śląska Black Demivrgs
Pretoria 5 Tactiek black ritual
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez met een sublieme pass. Loreto geeft een lange en hoge pass. Kołecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - Black Demivrgs 1:0

18e minuut.
Páez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Balalić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cólzera heeft problemen om de bal te vangen. Ristori verovert de bal door een tackle van achteren. Ristori schiet op doel. Reco-reco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Caramitru geeft een hoge lob. Sazak geeft een hoge lob. Talkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassian onderschept slim de pass. Kassian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ritter geeft de bal voor. Cólzera geeft de bal voor. Balalić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Loreto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Loenhout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Páez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - Black Demivrgs 2:0

30e minuut.
Ciliński is nu in balbezit. Ciliński passt de bal zonder na te denken. Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto geeft een hoge lob. Gon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Loreto geeft de bal voor. Kołecki kopt de bal weg. Daar is Balalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 32%, Black Demivrgs 68%.
Diadora FC Ruda Śląska - Black Demivrgs 2:0

53e minuut.
Akeva verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Loreto met een snelle inworp. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński geeft de bal voor. van Loenhout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gon rent richting de bal. Gon geeft een hoge lob. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel. van Loenhout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - Black Demivrgs 3:0

60e minuut.
Kolonko rent richting de bal. Gon onderschept slim de pass. Gon geeft een lange en hoge pass. Kołecki rent richting de bal. Kołecki haalt uit met een fantastische trap. van Loenhout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Loreto rent richting de bal. Loreto passt de bal met de wreef. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - Black Demivrgs 4:0

88e minuut.
Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter passt de bal in één keer door. Kassian rent richting de bal. Kassian haalt uit met een fantastische trap. Reco-reco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - Black Demivrgs 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 31%, Black Demivrgs 69%.
Diadora FC Ruda Śląska - Black Demivrgs 4:1