Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Demivrgs DeBest Team
black ritual Tactiek DB7 Mod
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
52.5 gemiddelde waardering 69
good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Dhulst passt de bal met de wreef. Flint bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng onderschept slim de pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. van Loenhout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dhulst is nu in balbezit. Dhulst passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ... van Loenhout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - DeBest Team 0:1

20e minuut.
Chí Anh heeft problemen om de bal te vangen. Chí Anh speelt de bal door. Klungelig pakt Peszko de bal. Peszko geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng krijgt zijn hoofd ertegen. van Loenhout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dhulst met een snelle inworp. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal met de wreef. Peszko geeft de bal voor. Tuấn Hoàng krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru passt de bal in één keer door. Akeva rent richting de bal. Dhulst onderschept slim de pass. Dhulst schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Caramitru kopt de bal weg. Ristori is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Senderowski. Senderowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dhulst geeft een hoge lob. Ritter heeft problemen om de bal te vangen. Sazak rent richting de bal. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. van Loenhout bokst de bal weg.

40e minuut.
Peszko onderschept slim de pass. Peszko met een sublieme pass. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel. van Loenhout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - DeBest Team 0:2

41e minuut.
Matysek met een sublieme pass. Solvoll is nu in balbezit. Solvoll passt de bal in één keer door. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Demivrgs 79%, DeBest Team 21%.
Black Demivrgs - DeBest Team 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Caramitru de bal. Matysek rent richting de bal. Matysek geeft een lange en hoge pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balalić de bal. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel. van Loenhout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko speelt de bal door. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. van Loenhout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Chí Anh onderschept slim de pass. Chí Anh met een sublieme pass. Kolonko met een sublieme pass. Rózga geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. van Loenhout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek passt de bal met de wreef. Dhulst is nu in balbezit. Dhulst geeft een hoge lob. Fonseca springt en kopt de bal. van Loenhout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Peszko kopt de bal weg. Daar is Matysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senderowski met een sublieme pass. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Słaby onderschept slim de pass. Słaby geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peszko de bal. Peszko geeft de bal voor. Fonseca maakt een snoekduik en kopt de bal. van Loenhout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Demivrgs - DeBest Team 0:3

86e minuut.
Dhulst heeft problemen om de bal te vangen. Dhulst geeft de bal voor. Ritter probeert de bal met de borst te controleren. Solvoll is nu in balbezit. Solvoll draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Demivrgs 78%, DeBest Team 22%.
Black Demivrgs - DeBest Team 0:3