Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:14
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.59 [del]
  • Stadion: GKS Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 45081
GKS Tychy Black Demivrgs
tadarasa up Tactiek black ritual
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Ritter probeert naar een medespeler te passen. Sazak probeert naar een medespeler te passen. Ristori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristori passt de bal met de wreef. Daar is Kassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Caramitru geeft een lange en hoge pass. Taniukiewicz probeert naar een medespeler te passen. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni schiet op doel. Krišanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Black Demivrgs 0:1

18e minuut.
Sazak passt de bal met de wreef. Ristori bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz rent richting de bal. Artsruni verovert de bal door een tackle van achteren. Artsruni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Krzymowski geeft een hoge lob. Kolonko geeft de bal voor. Legrá is nu in balbezit. Kassian verovert de bal door een tackle van achteren. Kassian draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Ristori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristori passt de bal met de wreef. Sazak met een sublieme pass. Ristori rent richting de bal. Ristori haalt uit met een fantastische trap. Krišanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Caramitru speelt de bal door. Ristori probeert naar een medespeler te passen. Porębski rent richting de bal. Artsruni verovert de bal door een tackle van achteren. Artsruni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Taniukiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Taniukiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolonko de bal. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra schiet op doel. van Loenhout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Balalić is nu in balbezit. Balalić passt de bal in één keer door. Ristori met een sublieme pass. Kassian rent richting de bal. Kassian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kassian kopt de bal weg. Porębski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Black Demivrgs 0:2

33e minuut.
Kolonko kopt de bal weg. Viduka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka passt de bal in één keer door. Blakeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Black Demivrgs 1:2

38e minuut.
Artsruni kopt de bal weg. Daar is Legrá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caramitru neemt de hoekschop. Kassian krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Legrá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Black Demivrgs 1:3

40e minuut.
van Loenhout met een sublieme pass. Ględała kopt de bal weg. Akeva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Viduka kopt de bal weg. Blakeman rent richting de bal. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta geeft een hoge lob. Sierra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Caramitru probeert naar een medespeler te passen. Ristori is nu in balbezit. Ristori speelt de bal door. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kolonko rent richting de bal. Kolonko geeft een lange en hoge pass. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak geeft een lange en hoge pass. Kassian krijgt zijn hoofd ertegen. Krišanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 69%, Black Demivrgs 31%.
GKS Tychy - Black Demivrgs 1:3

48e minuut.
Bóta kopt de bal weg. Klungelig pakt Ględała de bal. Ględała geeft de bal voor. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Artsruni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzymowski. Artsruni raakt geblesseerd tijdens het duel. Sazak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kassian krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Black Demivrgs 1:4

76e minuut.
Krzymowski speelt de bal door. Klungelig pakt Sazak de bal. Viduka rent richting de bal. Sazak onderschept slim de pass. Sazak geeft de bal voor. Krišanda bokst de bal weg. Kassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - Black Demivrgs 1:5

77e minuut.
Sierra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Veland komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 57%, Black Demivrgs 43%.
GKS Tychy - Black Demivrgs 1:5