Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Maluszek DeBest Team
max2 Tactiek Def-Wing
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.6 gemiddelde waardering 68.6
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Rac trapt de bal weg van het doel. Skrzypiec kopt de bal weg. Matysek probeert naar een medespeler te passen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell passt de bal met de wreef. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver draait met de bal, schiet en ... Weissflog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal in één keer door. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko geeft de bal voor. Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Peszko probeert naar een medespeler te passen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maluszek 71%, DeBest Team 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Maluszek - DeBest Team 0:0

46e minuut.
Bierzyński komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rac kopt de bal weg. Daar is Peszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peszko passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rózga onderschept slim de pass. Senderowski rent richting de bal. Senderowski geeft de bal voor. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bajor rent richting de bal. Matysek verovert de bal door een tackle van achteren. Matysek passt de bal zonder na te denken. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dhulst geeft een hoge lob. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campbell. Campbell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maluszek 63%, DeBest Team 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Maluszek - DeBest Team 0:0