Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M Z K S Arka Gdynia F.C. Klaudia
zsercembulem Tactiek muisyle
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 66.3
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma onderschept slim de pass. Palma geeft de bal voor. Beyaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Mendil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - F.C. Klaudia 0:1

13e minuut.
Daar is Raković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Hùng is nu in balbezit. Raković verovert de bal door een tackle van achteren. Gokhan rent richting de bal. Gokhan haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu bokst de bal weg.

19e minuut.
Messaritakis is nu in balbezit. Messaritakis passt de bal in één keer door. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Mendil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - F.C. Klaudia 0:2

23e minuut.
Vuorelainen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gual komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Messaritakis is nu in balbezit. Messaritakis geeft een hoge lob. Sidoruk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... Mendil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - F.C. Klaudia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 71%, F.C. Klaudia 29%.
M Z K S Arka Gdynia - F.C. Klaudia 0:3

61e minuut.
Grajdoł kopt de bal weg. Mokrzycki speelt de bal door. Raković geeft een hoge lob. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gokhan is nu in balbezit. Formeliano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gokhan raakt geblesseerd tijdens het duel. Gual zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gokhan krijgt zijn hoofd ertegen. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Sidoruk rent richting de bal. Mazarollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk haalt uit met een fantastische trap. Mendil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - F.C. Klaudia 0:4

69e minuut.
Klungelig pakt Gual de bal. Mazarollo onderschept slim de pass. Mazarollo passt de bal zonder na te denken. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vasilić de bal. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szmek de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Xaliqov passt de bal in één keer door. Messaritakis is nu in balbezit. Messaritakis geeft een lange en hoge pass. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Messaritakis geeft een hoge lob. Sidoruk probeert de bal aan de voet te houden. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Mendil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - F.C. Klaudia 0:5

87e minuut.
Szmek is nu in balbezit. Mazarollo onderschept slim de pass. Mazarollo passt de bal zonder na te denken. Beyaert rent richting de bal. Beyaert schiet op doel. Mendil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mazarollo met de inworp. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... Mendil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sidoruk rent richting de bal. Maciocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maciocha krijgt een gele kaart. Sidoruk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sidoruk kan niet meer verder spelen. Koromilas komt het veld opgelopen. Koromilas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mendil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - F.C. Klaudia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 71%, F.C. Klaudia 29%.
M Z K S Arka Gdynia - F.C. Klaudia 0:6