Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTAŃSCY WOJOWINICY F.C. Klaudia
xd 4-42 ;) Tactiek muisyle
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Żurański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Messaritakis met de inworp. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Messaritakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaritakis passt de bal in één keer door. Palma is nu in balbezit. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - F.C. Klaudia 0:1

22e minuut.
Mokrzycki passt de bal in één keer door. Mazarollo speelt de bal door. Mokrzycki met een sublieme pass. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Mazarollo probeert naar een medespeler te passen. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mazarollo probeert naar een medespeler te passen. Messaritakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaritakis met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel. Bednarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 67%, F.C. Klaudia 33%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - F.C. Klaudia 0:1

46e minuut.
Messaritakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mirończuk komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov met een sublieme pass. Uliczka rent richting de bal. Palma onderschept slim de pass. Palma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Łudzik is nu in balbezit. Łudzik speelt de bal door. Canedo is nu in balbezit. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - F.C. Klaudia 1:1

69e minuut.
Uliczka geeft een lange en hoge pass. Canedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grajdoł. Grajdoł krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Canedo speelt de bal door. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski passt de bal in één keer door. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 61%, F.C. Klaudia 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - F.C. Klaudia 1:1