Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Klaudia MALTAŃSCY WOJOWINICY
muisyle Tactiek xd 4-42 ;)
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
65.3 gemiddelde waardering 65.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Mazarollo passt de bal met de wreef. Messaritakis is nu in balbezit. Messaritakis passt de bal met de wreef. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Raković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazarollo rent richting de bal. Mazarollo passt de bal in één keer door. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beyaert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mazarollo passt de bal in één keer door. Messaritakis speelt de bal door. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk schiet op doel. Bednarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:0

26e minuut.
Klusáček kopt de bal weg. Łudzik is nu in balbezit. Formeliano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Formeliano krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Zabokrzycki kopt de bal weg. Formeliano rent richting de bal. Łudzik onderschept slim de pass. Radzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mazarollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazarollo geeft de bal voor. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Bednarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - MALTAŃSCY WOJOWINICY 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 39%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 61%.
F.C. Klaudia - MALTAŃSCY WOJOWINICY 2:0

50e minuut.
Klusáček rent richting de bal. Klusáček passt de bal in één keer door. Canedo is nu in balbezit. Canedo draait met de bal, schiet en ... Udişteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - MALTAŃSCY WOJOWINICY 2:1

76e minuut.
Klusáček onderschept slim de pass. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canedo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Klaudia - MALTAŃSCY WOJOWINICY 2:2

77e minuut.
Raković passt de bal zonder na te denken. Formeliano heeft problemen om de bal te vangen. Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Palma passt de bal met de wreef. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. Bednarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 48%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Klaudia - MALTAŃSCY WOJOWINICY 2:2