Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plock United M Z K S Arka Gdynia
Bien Tactiek zsercembulem
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten matig
wonderbaarlijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Gazsó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczulski rent richting de bal. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Matuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
B. Tóth met een sublieme pass. Bolla is nu in balbezit. Bolla passt de bal in één keer door. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak schiet op doel. Mendil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Moczulski rent richting de bal. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski schiet op doel. Mendil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Moczulski passt de bal zonder na te denken. Kurucz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rojo. Rojo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Karpiniak speelt de bal door. Kurucz rent richting de bal. Bernardes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernardes krijgt een gele kaart. Kurucz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kurucz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Plock United - M Z K S Arka Gdynia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plock United 30%, M Z K S Arka Gdynia 70%.
Plock United - M Z K S Arka Gdynia 1:0

52e minuut.
Szmek onderschept slim de pass. Szmek geeft een lange en hoge pass. Gokhan is nu in balbezit. Gokhan draait met de bal, schiet en ... Mast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plock United - M Z K S Arka Gdynia 1:1

64e minuut.
Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla geeft de bal voor. Matuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski draait met de bal, schiet en ... Mendil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Karpiniak de bal. Karpiniak passt de bal in één keer door. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski draait met de bal, schiet en ... Mendil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Plock United - M Z K S Arka Gdynia 2:1

72e minuut.
Daar is Maciocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. B. Tóth rent richting de bal. B. Tóth passt de bal met de wreef. Matuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Matuszewski schiet op doel. Mendil bokst de bal weg.

73e minuut.
Vasilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszewski geeft een hoge lob. Kurucz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mendil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plock United - M Z K S Arka Gdynia 3:1

83e minuut.
Bolla rent richting de bal. Bolla passt de bal zonder na te denken. B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth schiet op doel. Mendil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vasilić heeft problemen om de bal te vangen. Matuszewski is nu in balbezit. B. Tóth is nu in balbezit. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski schiet op doel. Mendil bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plock United 30%, M Z K S Arka Gdynia 70%.
Plock United - M Z K S Arka Gdynia 3:1