Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M Z K S Arka Gdynia Plock United
yyyyyyy bagno Tactiek Bien
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
2 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 62.7
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
B. Tóth rent richting de bal. B. Tóth passt de bal in één keer door. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski haalt uit met een fantastische trap. Noce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Moczulski passt de bal met de wreef. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak passt de bal in één keer door. Kurucz is nu in balbezit. Kurucz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Halmai is nu in balbezit. Halmai geeft de bal voor. Pohl kopt de bal weg. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Vuorelainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski onderschept slim de pass. Matuszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Siladi passt de bal met de wreef. Matuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski geeft een hoge lob. Kurucz is nu in balbezit. Kurucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Plock United 0:1

42e minuut.
Gual geeft een lange en hoge pass. Matuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernardes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 45%, Plock United 55%.
M Z K S Arka Gdynia - Plock United 0:1

64e minuut.
B. Tóth rent richting de bal. Bernardes onderschept slim de pass. Matuszewski is nu in balbezit. Matuszewski schiet op doel. Noce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Karpiniak met een sublieme pass. Bernardes rent richting de bal. Matuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Plock United 0:2

78e minuut.
Halmai kopt de bal weg. B. Tóth met een sublieme pass. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski haalt uit met een fantastische trap. Noce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Plock United 0:3

83e minuut.
Vuorelainen passt de bal zonder na te denken. Gual rent richting de bal. Gual passt de bal in één keer door. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 42%, Plock United 58%.
M Z K S Arka Gdynia - Plock United 0:3