Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiwaczki Dzikie Kaczki
Anal Tactiek ddeeff
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 63.9
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Daar is Tuomikoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldrich is nu in balbezit. Aldrich geeft een lange en hoge pass. Cestari heeft problemen om de bal te vangen. Cestari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman met een sublieme pass. Targoński rent richting de bal. Targoński heeft problemen om de bal te vangen. Targoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sucre met een sublieme pass. Bendlin rent richting de bal. Bendlin geeft een lange en hoge pass. Alepri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alepri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tuomikoski rent richting de bal. Tuomikoski passt de bal in één keer door. Witaszek probeert naar een medespeler te passen. Białgoń rent richting de bal. Białgoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bendlin rent richting de bal. Bendlin passt de bal in één keer door. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap. Lumpek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Dzikie Kaczki 0:1

34e minuut.
Targoński passt de bal met de wreef. Toraman rent richting de bal. Toraman passt de bal met de wreef. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap. Lumpek bokst de bal weg.

35e minuut.
Tuomikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrich onderschept slim de pass. Aldrich passt de bal zonder na te denken. Bendlin geeft een lange en hoge pass. Alepri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Dzikie Kaczki 0:2

42e minuut.
Targoński is nu in balbezit. Targoński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kubelec de bal onder controle te krijgen. Targoński is nu in balbezit. Targoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Toraman met een sublieme pass. Targoński rent richting de bal. Kubelec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubelec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 54%, Dzikie Kaczki 46%.
Kiwaczki - Dzikie Kaczki 0:2

46e minuut.
Betliński met een sublieme pass. Bendlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendlin passt de bal zonder na te denken. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cestari rent richting de bal. Cestari passt de bal in één keer door. Alepri rent richting de bal. Alepri schiet op doel. Lumpek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Dzikie Kaczki 0:3

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Wilczak de bal onder controle te krijgen. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilczak. Wilczak krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cestari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cestari met een snel genomen vrije trap. Alepri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alepri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cestari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lumpek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lumpek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kubelec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sucre is nu in balbezit. Alepri verovert de bal door een tackle van achteren. Blondeel met een sublieme pass. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Targoński is nu in balbezit. Targoński geeft een lange en hoge pass. Sucre heeft problemen om de bal te vangen. Alepri rent richting de bal. Alepri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Dzikie Kaczki 0:4

73e minuut.
Betliński probeert naar een medespeler te passen. Toraman speelt de bal door. Cestari is nu in balbezit. Cestari draait met de bal, schiet en ... Lumpek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Dzikie Kaczki 0:5

77e minuut.
Mulrooney met de inworp. Betliński met een sublieme pass. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap. Lumpek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Dzikie Kaczki 0:6

84e minuut.
Toraman rent richting de bal. Toraman met een sublieme pass. Blondeel is nu in balbezit. Alepri onderschept slim de pass. Alepri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 65%, Dzikie Kaczki 35%.
Kiwaczki - Dzikie Kaczki 0:6